Home Games Gigantosaurus: The Game is nu verkrijgbaar

Gigantosaurus: The Game is nu verkrijgbaar

BANDAI NAMCO Entertainment Europe, het leidende animatie entertainmentbedrijf Cyber Group Studios en de wereldwijde familie entertainment uitgever Outright Games kondigen vol trots aan dat Gigantosaurus: The Game vanaf nu verkrijgbaar is voor PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One en Steam.

Vanaf nu kan je met het hele gezin plezier beleven door met één tot vier spelers de prehistorische en levendige wereld in te duiken en opwindende races, puzzels of uitdagingen te doen.

Het door Wildsphere Studios ontwikkelde Gigantosaurus: The Game is een GRRReweldig avontuur gebaseerd op de wereld van de razend populaire CGI-animatie Gigantosaurus. Het eerste seizoen van de animatieserie is op dit moment wereldwijd te bekijken op Disney JuniorThe Walt Disney Company, France Télévisions en Super RTL hebben ook al opdracht gegeven voor de ontwikkeling van seizoen 2 en 3. Daarnaast zal seizoen 1 in de loop van 2020 ook te zien zijn op Netflix en andere vooraanstaande internationale tv-zenders.

Gigantosaurus: The Game stelt spelers in staat om op avontuur te gaan en te racen door de enorme, prehistorische wereld van Gigantosaurus in een uniek dinosaurus avontuur. Speel als één van jouw favoriete dino-maatjes uit de show – Rocky, Tiny, Mazu en Bill – wanneer zij geheimen ontdekken, puzzels oplossen en de held van de dag worden.

De animatieserie Gigantosaurus is gebaseerd op de bestseller van Jonny Duddle. Geregisseerd door de veelal bekroonde regisseur Olivier Lelardous, neemt de serie kinderen mee op spannende en komische avonturen wanneer onze dino-maatjes hun nest verlaten en op verkenning uitgaan in de grote, wijde wereld. Iedere aflevering draait om de ontdekking van het mysterie van de Gigantosaurus – de grootste en wildste dinosaurus van allemaal. Als de nieuwsgierige Mazu, de speelse Tiny, de verlegen Bill en de dappere Rocky hun best doen om meer te weten te komen over de Gigantosaurus, komen ze oog in oog te staan met hun angsten. Door samen te werken komen ze erachter dat ze ook dingen van hem kunnen leren!

“Wij hebben er altijd alles aan gedaan om videogames te maken van de hoogst mogelijke kwaliteit en om ervan verzekerd te zijn dat ze vakkundig aansluiten bij de fictieve wereld van het bronmateriaal,” aldus Terry Malham, CEO van Outright Games. “Met Gigantosaurus: The Game was dit proces makkelijker dan ooit, gezien het Cyber Group Studios gelukt is om een titel te creëren die perfect aansluit bij de wereld die we kennen van het boek en de tv-serie.”

“We hadden al vanaf het begin hoge verwachtingen voor deze titel en wilden er zeker van zijn dat we de magie van de vooraanstaande animatieserie konden vastleggen,” reageren Thierry Braille, vice president van de Interactive en Videogame Division en Dominique Bource, COO van Cyber Group Studios. “De samenwerking met Outright Games heeft ons de mogelijkheid gegeven om iets heel erg speciaals te maken waar de hele familie samen thuis plezier mee heeft. Met de launch van onze allereerste videogame hebben we nu de kans om een gloednieuw publiek voor het eerst kennis te laten maken met de wereld van Gigantosaurus.”

Gigantosaurus: The Game is vanaf nu beschikbaar voor PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One en Steam.