Home Games Gamingmerk Predator en H20 Esports Campus verlengen en breiden hun samenwerking uit

Gamingmerk Predator en H20 Esports Campus verlengen en breiden hun samenwerking uit

© Acer

Predator en H20 Esports Campus gaan weer een tweejarige samenwerking aan waarbij de nieuwste hardware van Predator wordt ingezet om (internationale) gamers te faciliteren.

De H20 Esports Campus is in 2020 geopend en is hiermee het grootste permanente esports stadion van West-Europa met ruim 12.000m2 oppervlak en heeft sindsdien al veel gamers mogen ontvangen waaronder Dante, mrsavage, Falcons, Mcon, Nova Esports en Solary.

Sinds 2020 hebben Predator en H20 een succesvolle samenwerking, waarbij Predator zijn eigen ingerichte gaming ruimte heeft onder de naam “Predator Gaming Room”. De Predator Gaming Room is onderdeel van het Rabo Esports Stadion op de H20 Esports Campus, maar is volledig afsluitbaar en daardoor zeer geschikt voor groepen, trainingen en bootcamps. Er is plaats voor tien personen en ruimte voor een coach en/of trainer. Vanaf mei 2023 is deze ruimte geüpdatet met de nieuwste Predator gaminghardware en -apparatuur, en er is nu ook een nieuwe ruimte toegevoegd speciaal voor streamers; de Predator Streaming Studio. Met deze ruimte willen Predator en H20 gamers faciliteren die videocontent willen maken en/of willen livestreamen tijdens het gamen.

Predator is het premium gamingmerk van Acer en bestaat uit een brede lijn gaming hardware met krachtige pc’s en laptops, snelle monitoren en bijbehorende accessoires. De producten zijn voorzien van de nieuwste technologie, baanbrekende innovatie en een iconisch design geschikt voor hobby en hardcore gamers. Het volledige aanbod van Predator is hier te vinden.

© Acer

Matthijs Vink, founder van H20: “Dat een wereldwijd gerenommeerd merk als Predator kiest voor verlenging en uitbreiding van de samenwerking met H20 zegt veel over hoe belangrijk ze willen zijn voor de doelgroep die een fysieke beleving wil op een unieke locatie als H20 Rabo Esports Stadion. Wij willen graag de gelegenheid geven aan bezoekers om de hardware van Predator in handen te hebben en te gebruiken zodat de game- en streamervaring optimaal is. Wij zijn heel blij met deze verlengde samenwerking!”

Sterre Swank, Marketing Manager van Acer vindt het indrukwekkend wat H20 de afgelopen jaren heeft weten neer te zetten. “We geloven in het concept en we zijn blij te horen dat zoveel casual gamers in verschillende leeftijden, maar ook esports teams voor bootcamps en trainingen, graag gebruik maken van de Predator Gaming Room. Dat we de samenwerking nu uitbreiden met de Predator Streaming Studio is goed nieuws en we hopen hiermee nog meer gamers te laten kennis maken met Predator en hen een nog betere en intensere game-ervaring te bieden.”

De Predator Gaming Room en Predator Streaming Studio zijn beide ontworpen om gamers de best mogelijke game-ervaring te bieden. In beide ruimtes kunnen gamers gebruik maken van de Predator Orion 5000 (640 I7208G) desktop met Nvidia GeForce RTX 3080 videokaart en Intel Core i7-12700F processor. Deze krachtpatsers staan bekend om de hoogstaande koelingtechnolgie waarbij gebruik wordt gemaakt van Predator Frost Blade 2.0. Ook de gamingmonitoren voldoen aan de eisen van gamers. Streamers gamen op een monitor met een vernieuwingsfrequentie van 270 Hz en een uitzonderlijk lag, waardoor gamen soepel en responsief aanvoelt. De set-up wordt volledig gemaakt met alle bijbehorende Predator randapparatuur.

Website: H20 Esports Campus

© Acer

Bron en foto © Acer