Home Games Een nieuw tijdperk breekt aan – Bandai Namco Entertainment kondigt Tales of...

Een nieuw tijdperk breekt aan – Bandai Namco Entertainment kondigt Tales of Arise aan

BANDAI NAMCO Entertainment Europe kondigt Tales of Arise aan, het laatste hoofdstuk in de populaire Tales Of RPG-franchise.

Met Yusuke Tomizawa (God Eater-franchise) aan het roer en het Tales Of-ontwikkelingsteam, belooft het laatste hoofdstuk nieuwe verhaallijnen, gameplay dynamics en werelden te introduceren voor spelers om te verkennen. Tales of Arise staat gepland voor 2020 en verschijnt op PlayStation 4, Xbox One en pc. 

Tales of Arise vindt plaats in een zonnestelsel waarin de twee planeten Dahna en Rena zijn gehuisvest. De inwoners van Dahna hebben altijd respect getoond voor hun buren op Rena – een planeet die ze aan de hemel kunnen zien. Het volk op Dahna kent legendes en verhalen over Rena en diens inwoners, die werden doorgegeven van generatie op generatie. Door de jaren heen werden de verhalen ware feiten in de hoofden van het volk.

300 jaar lang heeft het volk van Rena over Dahna geregeerd, grondstoffen van diens planeet zitten innen en het volk hun vrijheid en waardigheid ontnomen. Tales of Arise begint wanneer twee mensen, beide geboren op verschillende werelden, hun lot willen veranderen en een nieuwe toekomst voor zichzelf en hun volk willen. Met een originele cast aan personages, een dramatische verhaallijn, dynamische gevechten, adembenemende omgevingen en klassieke Tales Of-elementen vormt Tales of Arise een nieuw begin voor de beroemde JRPG-franchise.