Home Games De Sims 4 gaat samenwerken met Ironhack

De Sims 4 gaat samenwerken met Ironhack

Maxis, de studio van Electronic Arts achter de iconische levenssimulatie De Sims heeft een samenwerking met Ironhack aangekondigd: Een internationale school die lessen in Web Development en UX/UI Design aanbiedt. Deze geeft mensen die gepassioneerd zijn over technologie en fans van videogames de kans om een beurs te winnen voor een van Ironhack’s negen campussen, verspreid over Europa en Amerika.

De samenwerking viert het onlangs uitgebrachte De Sims 4 Studentenleven Expansion Pack. Dit pakket introduceerde een nieuw hoofdstuk in het leven van Sims, waarin ze naar school kunnen en relevante vaardigheden kunnen ontwikkelen om alles uit hun toekomstige carrières te halen. De beurs vult het gat tussen de echte wereld en gaming, en moedigt spelers aan om nieuwe vaardigheden aan te leren en om fantastische, veeleisende carrières binnen de werelden van videogames en technologie te ontdekken.

Meer details over de De Sims x Ironhack beurs:

  • Meer dan 400 beurzen met een totale waarde van €800.000.- worden uitgereikt voor full-time of part-time programma’s in een van de negen Ironhack campussen in Europa en Amerika.
  • Degenen die geïnteresseerd zijn in het leren en verfijnen van high-tech vaardigheden kunnen hier een aanvraag doen om een beurs te winnen voor lessen op het gebied van Web Development, UX/UI Design of Data Analytics.
  • Aanvragen zijn gratis en open voor iedereen
Vorig artikelEerste trailer No Time To Die
Volgend artikelThe Marvelous mrs. Maisel seizoen 3 is vandaag beschikbaar op Prime Video