Home Nieuws Gadgets & Electronica ‘De gaming-headset CAGE ONE van Teufel: next level sound’

‘De gaming-headset CAGE ONE van Teufel: next level sound’

© Teufel Audio

Bij de nieuwe gaming-headset CAGE ONE van Teufel ligt de focus op de essentie: pakkend en omhullend geluid, glasheldere gesprekskwaliteit en optimaal draagcomfort. De headset is verkrijgbaar in twee kleurvarianten en brengt zowel games als videovergaderingen in het thuiskantoor naar een hoger plan.

Feiten in vogelvlucht:
· Bekabelde over-ear headset voor games, muziek en thuiskantoor
· Fullrange lineaire HD-drivers van 40 mm voor gebalanceerd geluid en een vette bas
· Microfoon met verstelbare arm en passieve ruisonderdrukking
· In de audiokabel geïntegreerde volumeregeling en dempfunctie
· Ultralicht ontwerp, ook voor brillendragers geschikt
· Zachte, ruime oorkussens (verwisselbaar) voor lange gamesessies en videovergaderingen
· Extra lange audiokabeladapter met aparte audio- en microfoonconnectors voor aansluiting op de achterzijde van tower-pc’s
· Universeel inzetbaar in combinatie met Mac- en Windows-systemen en gameconsoles 
· Verkrijgbaar in de kleuren Night Black en Light Grey via www.teufelaudio.nl voor een prijs van 79,99 euro
 
Duik in een wereld van geluid Games voeren ons mee naar nieuwe werelden waarin we volledig opgaan. Niemand zal ontkennen dat de graphics een belangrijke bijdrage leveren aan deze meeslepende ervaring. Het geluid krijgt vaak veel minder aandacht, en toch is het zo veel meer dan een akoestische achtergrond voor de spectaculaire beelden. Wie op geluid beknibbelt, mist het meest. Dat is heel anders met de CAGE ONE. Deze headset zorgt met fullrange lineaire drivers van 40 mm voor een heldere en gedetailleerde geluidsweergave en een volle bas zonder vervorming.

© Teufel Audio


Laat je stem horen
Tijdens videovergaderingen gaat het er meestal beschaafder aan toe dan bij voicechats tijdens games. Maar voor beide scenario’s geldt hetzelfde: effectieve teamcommunicatie is alleen mogelijk als iedereen goed verstaanbaar is. De directionele HD-microfoon vangt spraak duidelijk op en biedt passieve demping van het achtergrondgeluid.Zo comfortabel dat je hem het liefst ophoudt Grote zachte oorkussens bieden ook brillendragers een comfortabel draaggevoel en desondanks een stevige grip. Het ademende materiaal van de oorkussens voorkomt de beruchte zweetoren die zich tijdens epische online gamesessies voordoen. De sterke passieve demping van de oorkussens reduceert het omgevingsgeluid zelfs in lawaaiige omgevingen tot een fluistering, zodat gamers zich volledig op het spel kunnen concentreren.

Prijs en beschikbaarheid
De gaming-headset CAGE ONE is verkrijgbaar via www.teufelaudio.nl in de kleuren Night Black en Light Grey voor een prijs van 79,99 euro. De headset wordt geleverd met een afneembare microfoonarm en een 160 cm lange adapterkabel voor aansluiting op tower-pc’s.

Bron en foto © Teufel Audio

Vorig artikel[Video] BNNVARA start nieuw jaar met tweede seizoen ‘NOOD’
Volgend artikelN.E.C. verlengt contract van Lasse Schöne