Home Games Blood Bowl 3: nieuwe gesloten BETA begint vandaag

Blood Bowl 3: nieuwe gesloten BETA begint vandaag

© Nacon

NACON en de ontwikkelstudio Cyanide maken met plezier bekend dat vandaag een nieuwe closed beta-fase begint voor Blood Bowl 3. Deze fase loopt tot 09.00 uur op donderdag, 3 februari 2022.

Deze beta is alleen beschikbaar voor spelers die zich afgelopen juni voor de beta registreerden en biedt deze spelers de kans om alle verbeteringen te proberen die de game de afgelopen maanden heeft gekregen. Daaronder zijn verbeteringen aan de user interface, soepelere gameplay en andere, op feedback van gebruikers gebaseerde verbeteringen. Cyanide heeft goed naar de community geluisterd om een Blood Bowl-ervaring te bieden die beter aansluit op de verwachtingen van de fans.

Net als tijdens de vorige beta, kunnen spelers spelen met de Black Orcs, Imperial Nobility en Elven Union in tactische turn-based-gevechten tegen andere spelers (online en offline) of tegen de AI. Daarnaast is een nieuw team krachtpatsers gearriveerd om hun volharding op het veld te bewijzen: de Dwarfs.

Blood Bowl 3 wordt grappiger, bloederiger en heftiger dan ooit, en zal daarmee zeker in de smaak vallen bij zowel de fans van het universum als liefhebbers van strategy-games. De voltooide versie krijgt 12 teams met elk hun eigen veld en cheerleaders, de Campaign- en Multiplayer-modes, en meer aanpassingsopties dan in alle eerder verschenen Blood Bowl-games.

Blood Bowl 3 komt in 2022 beschikbaar voor pc, PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One, Xbox Series X/S en Nintendo Switch™.

Bron en foto © Nacon