Home Games Blauwe Nintendo Switch Lite komt op 7 mei 2021 naar Europa

Blauwe Nintendo Switch Lite komt op 7 mei 2021 naar Europa

Op 7 mei 2021 wordt een frisse blauwe variant toegevoegd aan de kleurkeuzes voor de Nintendo Switch Lite.

Alle Nintendo Switch Lite-modellen zijn speciaal gemaakt voor handheld-gaming, zodat spelers waar ze maar gaan kunnen genieten van een divers aanbod aan games.

Een van deze titels is New Pokémon Snap, waarin spelers de weelderige omgevingen van onbekende eilanden kunnen verkennen om in-game-foto’s van Pokémon te schieten. Deze Pokémon leven in gevarieerde omgevingen, waaronder dichte oerwouden en uitgestrekte woestijnen, waarin spelers ook het mysterie van het Illumina-fenomeen kunnen ontrafelen. New Pokémon Snap verschijnt op 30 april voor de Nintendo Switch-systemen.

Een andere game die binnenkort aan Nintendo’s game-aanbod wordt toegevoegd is Miitopia, dat op 21 mei verschijnt. In Miitopia schitteren spelers samen met vrienden en familie in een hilarisch avontuur. Spelers kunnen wie ze maar willen heel gemakkelijk een rol geven om het samen op te nemen tegen de duistere vorst die de gezichten heeft gestolen.

Deze twee games zijn nog maar een fractie van de avonturen die spelers op de Nintendo Switch kunnen beleven.

De speciaal voor handheld-gaming gemaakte Nintendo Switch Lite is een compact lichtgewicht systeem met geïntegreerde besturing. Op de Nintendo Switch Lite kun je alle Nintendo Switch-games spelen die de handheldstijl ondersteunen. Lees er meer over op de

Nintendo Switch-website.

De nieuwe blauwe Nintendo Switch Lite verschijnt op 7 mei 2021.

Bron en foto © Nintendo

Vorig artikelThe Searchers verwerft filmrechten “Sneeuwspoor”
Volgend artikelNetflix lanceert officiële trailer Zack Snyder’s Army Of The Dead