Home Games BioShock: The Collection, XCOM 2 Collection en Borderlands Legendary Collection nu verkrijgbaar...

BioShock: The Collection, XCOM 2 Collection en Borderlands Legendary Collection nu verkrijgbaar op Nintendo Switch

2K heeft vandaag aangekondigd dat BioShock: The Collection, XCOM 2 Collection en Borderlands Legendary Collection nu verkrijgbaar zijn voor Nintendo Switch.

Elke collectie bevat een combinatie van de originele games en downloadbare uitbreidingen. Lees hieronder de volledige details van de collecties:

BIOSHOCK: THE COLLECTION – €49,99

 • Ervaar de onvergetelijke werelden en verhalen van de bekroonde BioShock-serie met BioShock: The Collection. Reis naar de prachtige, onheilspellende steden Rapture en Columbia in BioShock Remastered, BioShock 2 Remastered en BioShock Infinite, inclusief alle singleplayer-DLC op de Nintendo Switch. BioShock: The Collection op Nintendo Switch bevat:
   
  • BioShock Remastered: Spelers kunnen nu het veelgeprezen en geremasterde BioShock, in 2007 nog winnaar van de BAFTA Gaming Awards Best Game-categorie, op Nintendo Switch ervaren. Verken de onderzeese stad Rapture, een toevluchtsoord voor de slimste mensen van de samenleving die is overgegaan in een dystopische nachtmerrie, veroorzaakt door overmoed. Add-on-inhoud van BioShock Remastered is ook inbegrepen met het ‘Museum of Orphaned Concepts’, een in-game galerij met ongebruikte of herwerkte ontwikkelingsconcepten uit de ontwikkelperiode van BioShock. Ook bevat de add-on-inhoud zogeheten ‘Challenge Rooms’, een reeks gebieden die de puzzelvaardigheden en gevechtsvaardigheden van de speler testen. Daarnaast bevat Bioshock Remastered ook speciaal commentaar van de regisseur, gekoppeld aan verzamelobjecten die 10 afleveringen van ‘Imagining BioShock‘ ontgrendelen met de originele makers van de serie: Ken Levine en Shawn Robertson.
    
  • BioShock 2 Remastered: Er is acht jaar verstreken sinds de gebeurtenissen van de eerste BioShock en de bewoners van Rapture zijn samengekomen in een collectivistische sekte. Bekijk de onderzeese stad Rapture door de ogen van een angstaanjagende man die bekend staat als een Big Daddy, die tegen de klok racet om een vermist meisje te vinden in de verraderlijke ruïnes. Add-on-inhoud van BioShock 2 Remastered is inbegrepen, met de add-on-campagne ‘Minerva’s Den’ en het op combat gerichte ‘The Protector Trials’.
    
  • BioShock® Infinite: The Complete Edition: In het derde deel van de BioShock-reeks reizen spelers naar de vliegende stad Columbia om Elizabeth te redden, een mysterieus meisje met de kracht om scheuren te maken in de realiteit – een kracht waarvan haar ontvoerder denkt dat het zijn verwrongen visie op de Amerikaanse droom zal vervullen. Add-on-inhoud van BioShock Infinite is inbegrepen, met de tweedelige add-on-campagne BioShock Infinite: Burial at Sea, waarin de speler de stad Rapture ervaart vlak voor de rampzalige ondergang van de stad. Ook zijn de ‘Clash in the Clouds’-gevechtsuitdagingen inbegrepen in deze collectie, samen met de ‘Columbia’s Finest Pack’ en de ‘Early Bird Special Pack’, die je een voorsprong geven met bonusuitrusting en wapens.
    

Het fysieke spel bevat een cartridge van 16 GB. Deze bevat de openingsacts van BioShock Remastered, BioShock 2 Remastered en BioShock Infinite: The Complete Edition. Voor latere game-inhoud is een download van 30 GB vereist.

XCOM 2 COLLECTION – €49,99

 • Ontketen een wereldwijd verzet om de buitenaardse dreiging te elimineren en de mensheid te redden van uitsterven met de XCOM 2 Collection op Nintendo Switch, die het volgende bevat:
   
  • XCOM 2, verkozen tot ‘Best Strategy Game van 2016’ door PC Gamer en IGN, is een turn-based strategiegame en het vervolg op XCOM: Enemy Unknown. In XCOM 2 regeren Aliens de Aarde en beloven ze een schitterende toekomst voor de mensheid, terwijl ze in het geheim een sinistere agenda verbergen. Als leider van een guerrilla-strijdmacht met ogenschijnlijk onmogelijke kansen, moeten spelers een wereldwijd verzet aanwakkeren om de buitenaardse dreiging te elimineren en de mensheid te redden van uitsterven.
    
  • Vier DLC-pakketten: Alle vier de DLC-pakketten van XCOM 2 zijn opgenomen in de XCOM 2 Collection op Nintendo Switch, inclusief het Resistance Warrior Pack, Anarchy’s Children, Alien Hunters en Shen’s Last Gift.
    
  • XCOM 2: War of the Chosen: Deze baanbrekende uitbreiding brengt aanzienlijke veranderingen en toevoegingen naar de XCOM 2 campaign. Vecht samen met nieuwe verzetsfacties terwijl je probeert de buitenaardse dreiging op aarde te elimineren en te voorkomen dat nieuwe vijanden, bekend als de Chosen, de Commander heroveren.
    

Het fysieke spel bevat een cartridge van 8 GB met de twee eerste missies. Voor de rest van de inhoud is een download vereist. De totale downloadgrootte zal niet meer zijn dan 25 GB

BORDERLANDS LEGENDARY COLLECTION – €49,99

 • Ervaar drie keer meer chaos, verzamel drie keer meer loot en schiet je driemaal een weg door de verpletterende actie met Borderlands Legendary Collection op Nintendo Switch, die het volgende bevat: 
   
  • Borderlands: Game of the Year Edition: De co-op shooter-looter waarmee het allemaal begon, boordevol content en verbeteringen. Rust je uit met de duizenden wapens die de game te bieden heeft als één van de vier schietgrage huurlingen, elk met unieke rpg-vaardigheden. Neem het tegen je vijanden op op de wetteloze, verlaten planeet Pandora, waar je op zoek gaat naar zeer krachtige buitenaardse technologie: The Vault.
    
  • Borderlands® 2: Speel als één van de zes Vault Hunters die Pandora proberen te bevrijden van het kwaadaardige meesterbrein van de zakelijke CEO Handsome Jack. Maak nieuwe vrienden, bewapen ze met duizenden wapens en vecht samen met ze in een meedogenloze zoektocht naar wraak en verlossing.
    
  • Borderlands®: The Pre-Sequel: Speel als één van de zes geheel nieuwe classes, terwijl je een pad van destructieve chaos baant over Pandora’s nooit eerder vertoonde maanlandschappen met lage zwaartekracht, in combinatie met allerlei nieuwe moves, wapens en voertuigen! Vecht samen met de toekomstige megalomane tiran Handsome Jack en voorkom de vernietiging van Pandora en zijn maan.
    
  • Speel de drie games thuis of onderweg met vrienden: Alle games binnen de Borderlands Legendary Collection bevatten split-screen voor co-op met twee spelers en ondersteuning voor online co-op met maximaal 4 spelers.
    
 • Het fysieke spel bevat een cartridge van 8 GB met Borderlands: Game of the Year Edition en een download van 7,7 GB voor alle DLC/Add-on-content. Voor Borderlands 2 en Borderlands: The Pre-Sequel is een download van 35 GB vereist.
https://www.youtube.com/watch?v=2s4dMbTlshM

Bron© Nintendo/ 2K