Home Games Binnenkort beschikbaar bij Xbox Game Pass voor console: Kingdom Hearts III, Yakuza...

Binnenkort beschikbaar bij Xbox Game Pass voor console: Kingdom Hearts III, Yakuza 0, Wasteland Remastered, en meer

We hebben Kingdom Hearts III en Yakuza 0, maar we zijn nog lang niet klaar. Met Xbox Game Pass kun je Two Point Hospital op je console spelen zodra de game uitkomt. Wacht, er is nóg meer. Ook Wasteland Remastered kun je meteen spelen vanaf de release. En bovendien gaan we nog meer games aankondigen. We duiken er meteen in!

20 februari

Ninja Gaiden II
De legendarische ninja Ryu Hayabusha is terug in het vervolg op de megapopulaire originele Xbox-game. Zijn reis zal het lot van de hele mensheid bepalen, maar er staan hordes kwaadaardige vijanden in de weg. Ninja Gaiden II is een klassieke actiegame die het genre voorgoed heeft veranderd. Geniet van dit meeslepende, spannende verhaal met allerlei nieuwe wapens, vijanden en locaties.

25 februari

Kingdom Hearts III – Xbox One X Enhanced
Sora en zijn vrienden zijn erachter gekomen dat Meester Xehanort plannen aan het smeden is voor een nieuwe Keyblade War. Ze zetten hun zoektocht voort naar de 7 wachters van het licht die de aankomende duisternis kunnen weerstaan. Ga samen met Sora op reis door nieuwe, spannende Disney-werelden en beleef een grootser en ingrijpender verhaal dan ooit tevoren. Het nieuwe gevechtssysteem, de spannende actie en spectaculaire teammoves met bekende Disney-personages zorgen ervoor dat Kingdom Hearts III niet te vergelijken is met wat dan ook.

Two Point Hospital – Xbox One X Enhanced
Ontwerp prachtige ziekenhuizen en richt ze in naar jouw smaak, genees bizarre ziektes en geef leiding aan lastig personeel tijdens de uitbreiding van je beginnende zorgorganisatie over heel Two Point County. Hou er wel rekening mee dat je hier niet te maken hebt met normale patiënten. In deze wereld krijg jij de kenmerkende en wel heel aparte ziektes van Two Point voor je kiezen, van lichthoofdigheid tot kubisme, en voor elk heb je een eigen speciale behandelmachine nodig.

Wasteland Remastered – Xbox Play Anywhere
De originele Wasteland bracht de post-apocalyptische wereld naar games en inspireerde een heel genre. Speel nu deze toonaangevende RPG met verbeterde graphics, geluid en vernieuwde muziek. Het is 2087, bijna een eeuw nadat een verwoestende kernoorlog grote delen van de aarde in een radioactieve hel heeft veranderd. Jij maakt deel uit van de Desert Rangers. Deze groep standvastige handhavers van de wet zijn de laatste verdedigingslinie van goede mensen in hun strijd tegen honger, ziekte, plunderaars en mutanten. Jij bent de laatste hoop voor wat vroeger het zuidwesten van Amerika was. Nu de mensheid wordt bedreigd door een sinister en geheimzinnig gevaar, is het jouw taak om op onderzoek uit te gaan.

26 februari

Yakuza 0
De glitter, glamour en ongebreidelde decadentie van de jaren 80 is weer helemaal terug in Yakuza 0. Speel als Kazuma Kiryu en je komt er al snel achter hoe zijn hele wereld in duigen valt als een simpele schuldinning misloopt en zijn schuldenaar het niet overleeft. Stap daarna in de met zilver getipte luxe schoenen van Goro Majima en verken zijn ‘doodnormale’ leventje als eigenaar van een cabaretclub. Vecht je een weg door Tokio en Osaka en wissel in een oogwenk tussen drie verschillende vechtstijlen om allerlei schurken, gangsters, bandieten en ander tuig een lesje te leren. Je zult je geen moment vervelen in de jaren 80 van Japan. Disco’s, hostess clubs, klassieke SEGA-arcadehallen; in het neonlicht van deze uiterst gedetailleerde wereld is van alles te ontdekken.

27 februari

Jackbox Party Pack 3
Het derde deel van deze razendpopulaire partygame bevat de dodelijke quizshow Trivia Murder Party, het dolkomische Quiplash 2, het verrassende spionagespel Guesspionage, de t-shirt-knokpartij Tee K.O., en het slimme bedriegerspel Fakin’ It. Start het spel op je console en deel je kamercode. Tot acht personen kunnen hun telefoons of tablets als controllers gebruiken om mee te spelen! Met talloze functionaliteiten speciaal voor streamers. Dit is een digitaal pretpakket!

Mocht je dit gemist hebben…13 maart – State of Decay 2: Juggernaut Edition– Xbox One en Windows 10-pc
Deze remaster zit tjokvol nieuwe updates, ervaringen en spin-offs van originele content, en biedt toegang tot alle drie uitbreidingspakketten die tot nu toe zijn uitgebracht, cross-platform multiplayer en meer! De game is inbegrepen bij je Xbox Game Pass-lidmaatschap en wordt geleverd als een gratis update voor het bestaande spel, dat al beschikbaar is in de Xbox Game Pass-catalogus

Vorig artikelArcaplex heet nu Kinepolis Spijkenisse
Volgend artikelPaul de Leeuw presenteert ‘Op Goed Geluk’ bij RTL 4