Home Games Besloten technische bèta Disintegration begint binnenkort

Besloten technische bèta Disintegration begint binnenkort

Later deze maand begint de besloten technische beta op PS4, Xbox One en PC!

De besloten multiplayer technische beta voor Disintegration, de nieuwe first-person shooter van Halo co-creator Marcus Lehto’s studio V1 Interactive en Private Division, begint over een paar weken op PS4, Xbox One en pc. De tijden voor de besloten beta zijn als volgt:

Dinsdag | 28 jan. 2020 | 17:00 – 8:59 CET***
Woensdag| 29 jan. 2020 | 17:00 – 8:59 CET*** De open beta volgt snel na de besloten beta op 31 januari en loopt door tot 1 februari, ook op PS4, Xbox One en pc. Met beide beta’s kunnen spelers twee van de drie enerverende multiplayerspeltypes testen die bij de release van de volledige game beschikbaar zullen zijn.

In Retrieval, het eerste speltype, nemen spelers deel aan twee intense ronden waarin één team probeert een lading af te leveren die alleen kan worden gedragen door de grondtroepen. Het andere team verdedigt. In het tweede speltype, Control, strijden twee teams om de heerschappij over verschillende controlepunten. De spelers moeten ervoor zorgen dat de grondtroepen in leven en in de zone blijven, omdat dit de enige manier is om score op te bouwen en de wedstrijd te winnen.

De spelers kunnen in de beta met zeven van de unieke bemanningen van de uiteindelijke game spelen, zoals de extra verwoestende Tech Noir of de nucleaire dreiging Warhedz. Het doel van de beta’s is om voor stabiliteit te zorgen en feedback te verzamelen voordat de game later dit jaar uitkomt.

Als je interesse hebt in deelname aan de beta en een code wilt aanvragen om verslag erover te doen, laat het ons dan weten.

Kijk voor meer informatie over Disintegration en de besloten en open beta op https://www.disintegrationgame.com.

*** Tijden kunnen veranderen

Vorig artikelJUKE verrijkt audio platform met HD Audio
Volgend artikelDonnie en Frans Bauer brengen ‘Geen Centen Maar Spullen’ uit