Home Games Beleef een nieuwe verhaallijn in Warhammer: Chaosbane

Beleef een nieuwe verhaallijn in Warhammer: Chaosbane

Bigben en EKO Software maken met plezier bekend dat er nieuwe DLC is verschenen voor Warhammer: Chaosbane. The Tomb Kings laat spelers een nieuw verhaal beleven dat geheel gescheiden is van het hoofdverhaal.

De DLC getiteld The Tomb Kings voor Warhammer: Chaosbane verplaatst je naar gevaarlijke dodensteden in het land der doden. De landen van Nehekhara werden ooit bewoond door een hoogstaande, adellijke beschaving met indrukwekkende steden, maar deze zijn na het verraad van de kwaadaardige Nagashv vervallen tot zand en begraven ruïnes. Verken een gloednieuwe omgeving en ontdek de woestijnlandschappen van het land der doden. Help de Amethyst Order op een missie die je blootstelt aan de duistere geheimen die schuilen in de oude crypten van de Tomb Kings. De Tomb Kings-DLC breidt de main campaign uit met een geheel nieuw avontuur, inclusief een origineel verhaal en vele nieuwe vijanden uit het Warhammer-universum.

Trek door de dorre woestijnen van Nehekhara en verken 10 oude Tombs die al duizenden jaren gesloten zijn. Kraak omgevingspuzzels, bescherm de magisters van de Amethyst Order en ontdek gevaarlijke voorwerpen in de oude tempels van het land der doden.

Ben je dapper genoeg om het land der doden te betreden en de wraakzuchtige gemummificeerde koningen van weleer te trotseren? Weet dat de levenden niet welkom zijn in het land waar de doden heersen.

Het nieuwe DLC-verhaal The Tomb Kings komt op 16 december beschikbaar voor pc, en begin volgend jaar voor PS4™ en Xbox One.