Home Nieuws Gadgets & Electronica Acer breidt assortiment Predator- en Nitrogamemonitoren uit met drie nieuwe modellen met...

Acer breidt assortiment Predator- en Nitrogamemonitoren uit met drie nieuwe modellen met hoge refresh rate

Acer heeft vandaag een reeks nieuwe producten onthuld in zijn steeds verder uitbreidende Predator- en Nitro-assortiment. Er werden drie nieuwe gamemonitoren gepresenteerd die geschikt zijn voor een breed gamerspubliek, van topprofessionals die toptechnologie nodig hebben tot gelegenheidsgamers die voor hun plezier spelen. Bovendien is Acer het eerste merk dat TÜV Rheinland Eyesafe® -gecertificeerde gamemonitoren levert. Deze monitoren zijn ontworpen om minder hoogenergetisch blauw licht uit te stralen dan gangbare LCD- schermen.

“Onze nieuwste gamemonitoren zijn uitgerust met de nieuwste technologie in de industrie en bieden gamers soepele prestaties en een comfortabele ergonomie”, aldus Victor Chien, President, Digital Display Business, Acer Inc. “Onze Predator-gamemonitoren hebben hun kwaliteit en betrouwbaarheid als topkeuze voor serieuze gamers bewezen en spreken zowel de meest veeleisende gamers aan als mensen die gewoon voor hun plezier gamen. De nieuwe Predator- en Nitro-monitoren zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en maten, zodat we
vrijwel iedereen kunnen helpen die interesse heeft in een gamemonitor.”

Predator XB273U NX – Mythische snelheid voor een professionele game-ervaring
De Predator XB273U NX-gamemonitor is bedoeld voor gamers die op zoek zijn naar een ultramoderne gamebeleving. Deze 27-inch monitor heeft een Wide Quad HD-paneel (2560 x 1440 pixels), een 275 Hz refresh rate (overlocked) en tot 0,5 ms response time. Dit zorgt ervoor dat beelden vloeiend en zonder haperingen worden afgespeeld, zelfs bij snel bewegende objecten op het scherm. De HDR monitor biedt dankzij een dekking van 95% van het DCI-P3-kleurenspectrum levendige kleuren en diepere zwarttinten. Deze worden verder versterkt door
de Agile-Splendor IPS2-technologie van Acer die zelfs bij een brede kijkhoek zorgt voor kristalheldere beelden.

De onlangs gelanceerde NVIDIA Reflex Latency Analyzer is een revolutionair systeem voor latentiemeting. Het detecteert de klikken van de muis en meet vervolgens de tijd die nodig is om de resulterende pixels op het scherm te veranderen. NVIDIA G-SYNC® zorgt voor tear-free gamen naast een uitgebreide contrastverhouding en kleurenpalet.

Predator XB323QK NV – 31,5 inch scherm met 4K-resolutie
De nieuwe Predator XB323QK NV is een 31,5-inch Ultra HD-gamemonitor (3840 x 2160 pixels) met een snelle refresh rate van 144 Hz die compatibel is met NVIDIA G-SYNC. Dit zorgt voor buitengewoon vloeiende beelden. Ook zien games er aangenaam levendig uit dankzij het dynamische kleurenpalet, dat 90% van het DCI-P3-kleurengamma dekt. De Predator XB323QK NV is daarnaast uitgerust met een Agile-Splendor IPS-paneel en is VESA DisplayHDR™ 400 gecertificeerd.

Acer VisionCare 4.0 – Comfortabeler gamen
Beide nieuwe Predator-monitoren uit de XB3-serie zijn uitgerust met Acer VisionCare 4.0, een omvangrijke reeks technologieën die de ogen van gebruikers beschermt tijdens langdurige gamesessies en toernooien. Acer VisionCare 4.0 omvat LightSense (een technologie die de helderheid van de monitor aanpast aan de omgevingsverlichting), AdaptiveLight, ColorSense en ProxiSense (een reeks technologieën die het omgevingslicht meten en automatisch de helderheid en kleurtemperatuur van de monitor aanpassen).

Deze monitoren behoren tot de eerste ter wereld die TÜV Rheinland Eyesafe-gecertificeerd zijn. De Predator-monitoren rusten op de ErgoStand van Acer, een innovatieve standaard die gebruikers de vrijheid biedt om de monitor te kantelen, te draaien, te zwenken en in hoogte te verstellen om tot de perfecte kijkhoek te komen.

Acer Nitro XV282K KV – 4K Ultra HD-monitor met ondersteuning voor de nieuwste spelconsoles
De Nitro XV282K KV dompelt gebruikers onder in een spectaculaire wereld met ongelooflijk scherpe details. Dit is te danken aan het 4K Ultra HD IPS-paneel (3840 x 2160 pixels), een contrastverhouding van 100.000.000:1 voor een haarscherpe weergave van beelden en een dekking van 90% van het DCI-P3-kleurengamma, die een intense kleurweergave mogelijk maakt.
Het paneel met een refresh rate van 144 Hz heeft dankzij de AMD®
FreeSync™ Premium-technologie een responstijd van 1 ms. Dit zorgt ervoor dat elk frame snel wordt gerenderd. De Acer Nitro XV282K KV beschikt verder over HDMI 2.1 en een kabel die zorgt voor een probleemloze aansluiting met de nieuwste spelconsoles bij een 4K Ultra HD-resolutie met een variabele refresh rate van 120 Hz. Ook deze monitor is TÜV Rheinland Eyesafe-gecertificeerd en is uitgerust met de nieuwe Agile-Splendor IPS-technologie van Acer die zelfs bij een brede kijkhoek zorgt voor heldere beelden.

De nieuwe monitor uit de Nitro XV2-serie beschikt over Acer HDR 400 en een IPS-paneel met vloeibare kristallen voor een hogere beeldkwaliteit. Acer VisionCare 3.0 bevat diverse technologische innovaties om de vermoeidheid van de ogen van intensieve gebruikers – zoals programmeurs, schrijvers en grafisch ontwerpers – te helpen verminderen. Enkele van deze technologieën zijn LightSense, ColorSense, ProxiSense en BluelightShield Pro.

Klik hier voor meer informatie over Acer VisionCare.

Prijzen en beschikbaarheid
De Predator XB273U NX-monitor is in de Benelux verkrijgbaar vanaf het tweede kwartaal van 2021. De prijs is nog niet bekend

De Predator XB323QK NV-monitor is in de Benelux verkrijgbaar vanaf het tweede kwartaal van 2021. De prijs is nog niet bekend.

De Nitro XV282K KV-monitor is in de Benelux verkrijgbaar vanaf het tweede kwartaal van 2021. De prijs is nog niet bekend.

Exacte specificaties, prijzen en beschikbaarheid variëren per model. Ga naar www.acer.com voor informatie over de beschikbaarheid, productspecificaties en prijzen.

Bron © 2020 Acer Inc.

Vorig artikelRamzi deelt nieuwe video ‘Onbeschrijfelijk’ ft Freddie Konings en Zwangere Guy
Volgend artikel‘Kassa’ helpt kijker op weg naar een gezonde leefstijl