Home Foto's Vacatures: Wij zoeken jou!

Vacatures: Wij zoeken jou!

PlanetZone, een jongerensite met nieuws rondom uitgaan, entertainment, games, muziek, films, lifestyle, gadgets en zelfs nieuws rond digitale platformen zoals Netflix, Disney+, Amazone en videoland en niet te vergeten de vette toffe prijzen die je wekelijks kan winnen zoeken nog meer redacteuren en fotografen om verder uit te kunnen breiden.

Lijkt het jouw leuk om interessante verhalen te schrijven voor de jongeren doelgroep of van een van de vele persberichten een eigen verhaal van te maken of vind je het leuk om diverse gadgets uit te proberen en te reviewen of film/ games/ muziek recensies te maken? Stuur dan naar info@planetzone.nl jouw motivatie mailtje.

Partypics fotograven

De komende periode komen er ook weer toffe feesten aan, zowel in de discotheken, clubs en zelfs festivals. Daar waar je vele jongere bezoekers tegen komt waar je een leuke te gekke partypic van maakt. Naast het maken van foto’s kom je ook vaak bekende Djs en artiesten tegen. Overigens zorgen wij voor gratis entree en eventuele drinkmuntjes en of (reis)vergoeding.

Lijkt het jouw leuk stuur dan een toffe motivatie mailtje naar info@planetzone.nl

presentatoren, cameraman bij pers evenementen & rode lopers

Tot slot zijn wij geregeld bij grote evenementen als gamescom Keulen, IFA (grootste gadgets en electronicabeurs vd wereld) in Berlijn, Mobile World Congress in Barcelona en daarnaast ook plaatselijke evenementen van de vele partners in de entertainment, lifestyle, muziek, games en films waar geregeld rode loper evenementen worden gehouden waar diverse Bekende Nederlanders aanwezig zullen zijn.

Lijkt het jouw leuk om voor de camera te presenteren of achter de camera te filmen, stuur dan een toffe motivatie mailtje naar info@planetzone.nl