Home Food Dunkin’ opent nieuwe vestigingen in Van Der Valk Ridderkerk, Uden en Amersfoort

Dunkin’ opent nieuwe vestigingen in Van Der Valk Ridderkerk, Uden en Amersfoort

Dunkin’ opent hierna nog 3 Nieuwe pop up stores bij Van der Valk Vestigingen

Dunkin’ trekt na de opening van een pop up store in december bij Van der valk Uden vanaf afgelopen Zaterdag in bij 3 locaties van het concern. Vanaf 08.00 uur konden de koffie en donut liefhebbers terecht voor heerlijke koffie en donuts. Dunkin’, een van s’werelds meest toonaangevende coffee and baked goods merken opende afgelopen zaterdag in de Lobby van Van der Valk in Ridderkerk, Uden en Amersfoort.

“Na vestigingen door bijna heel het land, kunnen nu ook mensen in de omgeving Ridderkerk, Uden en Amersfoort eindelijk genieten van onze heerlijke koffie en donuts. We zijn blij met deze samenwerking met het Van der Valk concern en al helemaal met het snelle schakelen in deze tijd om de Dunkin’ vestigingen te kunnen openen aldus Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’ Nederland.

Via Dunkin Delivery is ook het gehele online assortiment te bestellen om vervolgens de volgende dag in een van de gekozen vestigingen af te halen, maar je kun ook vanaf thuis of uit de auto bestellen en betalen, om vervolgens de bestelling op dezelfde dag te halen bij het pick-up point, ook is het mogelijk gewoon de auto parkeren op de parkeerterreinen van de Hotels en dan in de Lobby je bestelling plaatsen. In verband met Covid-19 proberen we om zo de veiligheid van al onze gasten te bewaken.

Openingsactie

Om de opening van de Vestiginigen te vieren vonden er meerdere openingsacties plaats. Elke klant die de DunkinNL app heeft gedownload, kon genieten van een gratis drankje en ontvangt meerdere kortingsvouchers.

Verder kregen de eerste 50 klanten bij aankoop van een doos donuts (12 stuks) een tweede doos (6 stuks) gratis.

Over Dunkin’

Dunkin’ (voormalig Dunkin’ Donuts), opgericht in 1950, is een van ’s werelds toonaangevende coffee and baked goods merken. De onderneming telt meer dan 12.200 winkels in 45 landen wereldwijd. Europa telt 240 Dunkin’ Donuts winkels die zijn gevestigd in Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Georgië, België, Luxemburg, Rusland, Spanje, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland. https://www.dunkindonuts.nl. Het hoofdkantoor van Dunkin’ is gevestigd in Canton, Massachusetts, Verenigde Staten. Dunkin’ Donuts maakt onderdeel uit van Inspire Brands.

https://www.dunkindonuts.nl.

Bron en foto © Dunkin