Home Fashion The North Face: Ontdek met Pride

The North Face: Ontdek met Pride

© The North Face

Om Pride-maand te vieren, is The North Face een samenwerking aangegaan met vier organisaties in Europa die zich richten op het creëren van inclusiviteit en verbinding in het outdoor-leven, door middel van hun werk in de LGBTQ+-community.  
 
De samenwerkingen vieren het eenvoudige plezier van het outdoorleven, waarbij elke organisatie op een verschillende locatie in Europa een Pride hike organiseert. Iedereen kan zich hiervoor aanmelden en krijgt de kans om mee te wandelen, zodat er een nog grotere community gevormd kan worden. 
 
In het Verenigd Koninkrijk werkt The North Face samen met OutdoorLads, die een reeks sociale outdooractiviteiten voor homo’s, bi’s en transgenders organiseren. In Duitsland werkt The North Face samen met de Gay Outdoor Club uit München. In Italië doet ArciGay mee aan de campagne en in Frankrijk brengt Le Gloss uit Chamonix mensen samen om de natuur te ervaren.  
 
The North Face gelooft dat op ontdekking gaan de kracht biedt om levens vorm te geven, community’s met elkaar te verbinden en zinvolle veranderingen te creëeren. Daarom draagt The North Face, naast de pride hikes, 10.000 euro bij aan elke deelnemende organisatie als support voor hun werk. Het geld is bedoeld om de deelname te vergroten en extra evenementen te organiseren in het komende jaar.  
 
Tijdens de campagne keert ook de The North Face Pride-collectie terug, versierd met het logo van The North Face in de beroemde regenboogvlag. De kleine capsulecollectie omvat het iconische Nuptse Jacket, de Pullover hoodie het Outline Jacket, maar ook t-shirts en shorts.  
 
Voor meer informatie over de collectie, om te connecten met de natuur en gelijkgestemde avonturiers of om mee te hiken tijdens een The North Face Price hike, kijk op northface.com/pride. Om op de hoogte te blijven van toekomstige lanceringen, volg ons op @thenorthface op Instagram en @thenorthface op Facebook

Bron en foto © The North Face

Vorig artikelMuse zondag 23 oktober in Carré
Volgend artikelAva Max kondigt nieuw album Diamonds & Dancefloors aan
Ik ben de eigenaar van Planetzone