Home Fashion HOKA ONE ONE® en thisisneverthat® introduceren resultaat van gedurfde samenwerking

HOKA ONE ONE® en thisisneverthat® introduceren resultaat van gedurfde samenwerking

HOKA ONE ONE® is een samenwerking aangegaan met het in Seoul gevestigde modemerk thisisneverthat® (TINT). Het resultaat hiervan, een gelimiteerde nieuwe collectie geïnspireerd op het raakvlak van streetwear en mountain-tech, bestaat uit een special edition Speedgoat 4-trailschoen en een kledingcapsulecollectie. Beiden zijn ontworpen voor ontdekkingstochten, sport en dagelijks gebruik.  De TINT x HOKA Speedgoat 4 is in een gloednieuw volledig wit jasje gestoken met de voor HOKA kenmerkende blauwe accenten. De populaire trailschoen is ontworpen met maximale demping en een unieke geometrie – voor optimaal loopcomfort op elke ondergrond. Daarnaast is de Speedgoat 4 uitgerust met multidirectionele noppen, een Vibram® MegaGrip-buitenzool en strategisch ontworpen flexgroeven waarmee je moeiteloos zelfs het ruigste bergterrein overwint. De TINT x HOKA Speedgoat 4 is gemaakt om te shinen in elke situatie – of je de schoen nu op straat draagt of ermee door de bergen loopt.  

TINT is opgericht in 2010 en maakt traditionele streetwear met een grote focus op tekst en beeld. Deze designelementen vind je duidelijk terug in de TINT x HOKA-kledingcollectie. De capsule bestaat uit een Wind-Resistant Hood Pullover, Performance 6” Short, T-Shirt, Bucket Hat en Performance Crew Sock. De items zijn ontworpen met het oog op performance en bedoeld voor work-outs, ontdekkingstochten in de natuur of dagelijks gebruik. Hoewel de naam en het uiterlijk van de kledingstukken lijken op de performance- en lifestylekleding die HOKA sinds 2020 maakt, zijn de items uit deze collectie ontworpen en gemaakt door TINT en daardoor duidelijk te onderscheiden van de kledingstukken van HOKA zelf. 

Jinwoo Park, Designer of Special Projects bij thisisneverthat: “Voordat thisisneverthat samenwerkte met HOKA, had ons merk nog nooit échte performanceproducten ontworpen. De samenwerking combineert de unieke esthetische visie van thisisneverthat met twee belangrijke HOKA-kenmerken: technische expertise en de kenmerkende blauwe kleur.” 

Gretchen Weimer, Vice President of Product bij HOKA: “De HOKA x thisisneverthat-samenwerking is de vereniging van premium performance en premium streetwear, en het eindresultaat is mooier dan we hadden durven dromen. Dit partnership tussen twee gedurfde en innovatieve merken zorgt voor een volledig nieuw perspectief op hoe onze schoenen en kleding mensen de mogelijkheid kunnen geven om zich de hele dag te kleden in comfort en stijl.” 

Verkrijgbaarheid De nieuwe Speedgoat 4-schoen is vanaf 19 maart 2021 verkrijgbaar via 

www.hokaoneone.eu

De kledingcollectie is verkrijgbaar via 

thisisneverthat.com

Bron en foto’s © Hoka

Vorig artikelHelmut Lotti op zaterdag 5 februari naar Carré
Volgend artikelDisneyland Paris lanceert Spotify en YouTube Music kanalen