Home Drinks IJsthee met alcohol? BOZU introduceert een Hard Iced Tea

IJsthee met alcohol? BOZU introduceert een Hard Iced Tea

© Bozu

IJsthee met alcohol, oftewel hard iced tea: nu verkrijgbaar in blik bij Albert Heijn en flitsbezorger Flink

Sinds deze maand is BOZU Hard Iced Tea landelijk verkrijgbaar bij Albert Heijn en flitsbezorger Flink. Een compleet nieuw drankje dat het lekkere en verfrissende van ijsthee combineert met een vleugje premium wodka.

BOZU Hard Iced Tea is een koolzuur- en suikervrije ijsthee op basis van echte thee, in een blikje van 250ml en met een hint van premium wodka (4,5% vol). Daarnaast is BOZU Hard Iced Tea koolhydraatvrij en bevat een blikje slechts 65 kcal. BOZU Hard Iced Tea is direct in twee smaken verkrijgbaar: BOZU Hard Iced Tea Green (met de smaak van citroen en gember) en BOZU Hard Iced Tea Peach (met de smaak van perzik en hibiscus).

© Bozu

“IJsthee is de meest geliefde drank van Nederland, zowel in de supermarkt als op het terras, maar de populairste mixdrankjes zijn nog allemaal gebaseerd op cola of tonic. Gewapend met deze feiten dachten we; waarom dan geen ijsthee met alcohol? De uitdaging was om de herkenbare, frisse smaak van ijsthee te verrijken met een zachte wodka, en het geheel toch suikervrij te houden,” aldus Brend Koolhof en Gianluca De Leo, oprichters van BOZU.
 
BOZU Hard Iced Tea is met een adviesprijs van €1,99 landelijk verkrijgbaar bij geselecteerde filialen van Albert Heijn en bij flitsbezorger Flink

www.drinkbozu.com

Bron: BOZU

Vorig artikelVIDEO: Gerben en Arno checken de security bij de Rode Duivels, gewapend met appelsienen en een vuilnisbak
Volgend artikelTrue Crime podcast-reeks ‘De Kroongetuigen’ krijgt tweede seizoen
Ik ben de eigenaar van Planetzone