Home Winacties NL Win Games WIN! Trice – Dobbelspel

WIN! Trice – Dobbelspel

Houd je van woordspelletjes en loop jij niet weg voor een uitdaging? Dan is de kans groot dat TRICE snel je favoriete spel wordt. Het spel, bedacht door John de Mol, daagt je uit om zoveel mogelijk woorden te vormen aan de hand van slechts een worp met de dobbelstenen. De eerste en laatste letter én het aantal letters worden voor je bepaald door de drie dobbelstenen die je gooit. Hoeveel woorden kun jij binnen 1 minuut opschrijven? Het razendsnelle woordspel is vanaf 1 september aanstaande verkrijgbaar in Nederland.  

Wo(o)rd jij de dobbelkoning? TRICE is een snel, leuk spel waarbij je het opneemt tegen je medespelers terwijl je je hersenen flink traint. Eén speler gooit de groene (beginletter), rode (eindletter) en witte dobbelsteen (aantal letters). Dan start het spel voor alle spelers. Hoeveel woorden kunnen jullie opschrijven binnen één minuut? Per woord krijg je 1 punt. Wie na zes rondes de meeste punten heeft, is de winnaar.  

Het spel levert hilarische momenten op, want let op: valsspelen heeft geen zin. Je moet de betekenis van ieder woord dat je opschrijft kunnen uitleggen. Heb jij een grote woordenschat? Test het met TRICE!  

Wij geven Trice Dobbelspel weg!

3x


1. Kies hieronder de juiste categorie en een Winactie.
2. Klik op 'deelnemen' en je doet automatisch mee met deze actie!
3. Zorg wel dat je gegevens correct zijn ingevuld!

Bron © Identity Games

Vorig artikel[Recensie]Eurovision Song Contest: Create your own song contest
Volgend artikelEK voorbij voor Luuk de Jong