Home Uitgelicht WIN! Trust Lyra draadloze toetsenbord- en muisset

WIN! Trust Lyra draadloze toetsenbord- en muisset

© Trust

Een compacte set bestaande uit draadloze en oplaadbare toetsenbord en muis met aansluiting voor meerdere apparaten. Lees er meer over

Drievoudige verbinding

Gek op multitasken? De Lyra ook! Je kunt met de USB-receiver en 2x Bluetooth tot wel 3 apparaten aansluiten. Verder wissel je snel tussen typen op je telefoon, tablet en computer met de 3 speciale knoppen.

Groen van binnen

Met de Lyra ben je een stapje dichter bij duurzaam werken. De Lyra is gemaakt van 85% gerecycled plastic en de verpakking bevat helemaal geen plastic. Dit toetsenbord mag dan wel zwart zijn, maar van binnen is ‘ie groen.

Superkrachten

Geen gedoe meer met batterijen verwisselen. Dit toetsenbord heeft een oplaadbare batterij waar je met één oplaadbeurt 6 maanden mee doet. Je kunt hem trouwens ook binnen 2 uur tijd gewoon opladen als je aan het werk bent.

© Trust

Allemansvriend

De Lyra is ontworpen om jouw leven makkelijker te maken en geschikt voor Windows, iOS, iPadOS, MacOS, Android en Chrome OS. Zodat je hem voor al je apparaten kunt gebruiken.

Het perfecte reismaatje

De Lyra is lekker compact, ideaal dus voor op reis en mee naar je werk (of als je een klein toetsenbord gewoon fijn vindt). Het toetsenbord heeft vlakke toetsen met schaarmechanisme zoals bij een laptop. De verstelbare rubberen voetjes kun je op 3 hoogtes instellen voor de ideale hoogte om lekker te werken op kantoor, thuis en onderweg.

Supersimpel

Met de handige mediaknoppen en hotkeys hou jij controle over je workflow, de hele dag. Presenteren, werken en ontspannen doe je allemaal met één druk op de knop

Van links… naar rechts

De Lyra is voor links- en rechtshandigen en je kunt de snelheid van de cursor zelf aanpassen (800 – 1600 DPI). Ideaal voor iedereen dus, waar je ook aan werkt.

© Trust

Wij geven een Trust Lyra draadloze toetsenbord- en muisset weg!

-Maak gratis een account aan als je die nog niet hebt
-Zorg dat je ingelogd bent
-Zorg dat je gegevens kloppen
-kies categorie ‘Gadgets’

LET OP: Kun je geen account aanmaken? KLIK DAN HIER


1. Kies hieronder de juiste categorie en een Winactie.
2. Klik op 'deelnemen' en je doet automatisch mee met deze actie!
3. Zorg wel dat je gegevens correct zijn ingevuld!

Bron en foto © Trust

Vorig artikel[Video] Motorola introduceert de edge 40 pro: met focus op design en onbegrensde prestaties
Volgend artikelKinepolis Leidschendam organiseert fanscreening van Black Lotus in aanwezigheid van Rico Verhoeven