Home Winacties NL Win DVD's WIN! The Purge Movie Collection DVD

WIN! The Purge Movie Collection DVD

© Copyright Universal Studios All Rights Reserved

The Purge Movie Collection, 5 titels onder één box!

The Purge
“Stel dat je, één nacht per jaar, ongestraft zou kunnen wegkomen met het plegen van een misdaad, wat zou je dan doen?”
In het welvarende Amerika van de nabije toekomst heeft de overheid een jaarlijkse periode ingelast waarin elke vorm van criminaliteit, moord incluis, 12 uur lang ongestraft blijft: The Purge. Ziekenhuizen sluiten de deuren en de politie beantwoordt geen enkele oproep… een epidemie van geweld die de rest van het jaar rust moet verzekeren. Tijdens deze “zuiveringsnacht” wordt een gezin tot het uiterste gedreven wanneer de meedogenloze buitenwereld plots bij hen aanklopt… Zullen ze de nacht overleven?

The Purge: Anarchy
Wanneer dit jaar de Zuivering begint, zint de raadselachtige eenling Leo op wraak voor de dood van zijn zoon. Eva, een alleenstaande moeder, wordt gedwongen om samen met haar dochter Cali haar apartement te verlaten als ze worden aangevallen. Shane en Liz, een jong stel, worden slachtoffer van een carjacking. Ze vinden toevlucht in Leo’s gepantserde auto, Shane en Liz gaan samen met de drie vreemden de strijd aan. De groep zal nu ontdekken hoe ver ze gaan om zichzelf en de anderen te beschermen, wanneer zij vechten om de nacht te overleven.

© Copyright Universal Studios All Rights Reserved

The Purge: Election Year
Het nieuwe angstaanjagende en gruwelijke hoofdstuk over de jaarlijkse ‘Purge’ (Zuivering), in het leven geroepen door de ‘New Founding Fathers of America’.
Leo Barnes (Frank Grillo) is hoofd beveiliging van senator en presidentieel kandidaat Charlie Roan (Elizabeth Mitchell) geworden. Roan is een doelwit bij de Zuivering, omdat ze gezworen heeft deze af te zullen schaffen.

The First Purge
In The First Purge gaan we terug naar het begin en zien we de allereerste avond waarop er gePurged mag worden: een periode van 12 uur waarin er wetteloosheid van kracht is, bedoeld om het jaarlijkse misdaadcijfer onder de één procent te krijgen. De partij achter de avond is New Founding Fathers of America (NFFA). De eerste Purge is een experiment in een enkele stad. Al snel loopt de Purge compleet uit de hand en verspreidt deze zich naar andere steden.

The Forever Purge
Deze winter worden alle regels gebroken in The Forever Purge wanneer een sekte van anarchistische plunderaars besluit dat de jaarlijkse ‘Purge’ (Zuivering) niet stopt bij zonsopgang, maar nooit zal eindigen. In dit nieuwe hoofdstuk van de succesvolle horrorfranchise van Blumhouse zijn de leden van een ondergrondse beweging niet langer tevreden met één nacht per jaar waarin alle misdaden zijn toegestaan. Ze plegen een coup en zorgen voor oneindige chaos en slachtpartijen. Niemand is meer veilig. Adela (Ana de la Reguera, Cowboys & Aliens) en haar man Juan (Tenoch Huerta, Days of Grace) wonen in Texas, waar Juan werkt op de ranch van de rijke familie Tucker. Juan maakt indruk op pater familias Caleb (Will Patton, Halloween), wat jaloezie opwekt bij Calebs zoon Dylan (Josh Lucas, Ford v Ferrari). Op de ochtend na The Purge valt een gemaskerde bende moordenaars de familie Tucker aan – inclusief Dylans vrouw (Cassidy Freeman, The Righteous Gemstones van HBO) en zijn zus (Leven Rambin, The Hunger Games). Beide families worden gedwongen om samen te werken en terug te vechten terwijl het land in chaos verkeert en de Verenigde Staten om hen heen uit elkaar beginnen te vallen.

© Copyright Universal Studios All Rights Reserved


THE PURGE MOVIE COLLECTION is vanaf nu verkrijgbaar op DVD en Bluray

Regie:
Everardo Gout
Cast:
Tenoch Huerta
Ana de la Reguera
Cassidy Freeman
Will Patton
Genre:
Horror, Thriller
Duur: 8 Hours, 5 dvd’s

Purgers in The Forever Purge, directed by Everardo Gout. © Copyright 2021 Universal Studios All Rights Reserved

Wij geven The Purge Movie Collection dvd weg!

2 x DVD

LET OP! ZORG DAT JE INGELOGD BENT, ALLEEN MEMBERS MAKEN KANS!


1. Kies hieronder de juiste categorie en een Winactie.
2. Klik op 'deelnemen' en je doet automatisch mee met deze actie!
3. Zorg wel dat je gegevens correct zijn ingevuld!

Bron en foto © Copyright 2021 Universal Studios All Rights Reserved

Vorig artikelCircuit Superstars verschijnt op 27 janurai 2022 voor Playstation
Volgend artikelMarvel’s Guardians of the Galaxy-schoenensamenwerking met Adidas onthuld