Home Uitgelicht WIN! The Little Mermaid bioscoopkaarten

WIN! The Little Mermaid bioscoopkaarten

Halle Bailey as Ariel in Disney's live-action THE LITTLE MERMAID. Photo courtesy of Disney. © 2023 Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved.
© 2023 Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved.

The Little Mermaid is de live action versie van de veelvuldig geprezen animatieklassieker, die wordt geregisseerd door visionaire filmmaker Rob Marshall. De film vertelt het verhaal van Ariel, een prachtige en ondernemende jonge zeemeermin die graag op avontuur gaat. Ze is de jongste dochter van Koning Triton, maar ook de meest tegendraadse. Ariel wil dolgraag meer weten over de wereld buiten de zee en wanneer ze het land aan de oppervlakte bezoekt, valt ze als een blok voor de knappe Prins Eric. Ondanks dat haar vader haar verboden heeft om met mensen te praten, moet ze haar hart volgen. Ze maakt een deal met Ursula, de kwade zeeheks, waardoor Ariel de kans krijgt het leven op het land te ervaren. Maar deze deal blijkt niet alleen haar leven, maar ook haar vaders plek op de troon in gevaar te brengen. In de film wordt Ariel gespeeld door Halle Bailey, Jonah Hauer-King speelt Prins Eric. Tony-award winnaar Daveed Diggs spreekt de stem in van Sebastian. Akwafina doet de stem van Flounder. Daarnaast speelt Noma Dumezweni de rol van Queen Salina. Oscar®winnaar Javier Bardem schittert als Koning Triton en tweevoudig Academy Award® winnaar Melissa McCarthy vertolkt Ursula. The Little Mermaid wordt geregisseerd door Rob Marshall en geproduceerd door Marc Platt (winnaar van twee Emmys), Lin-Manuel Miranda (winnaar van drie Tony awards), John DeLuca (winnaar van een Emmy) en Rob Marshall. Jeffrey Silver is de uitvoerend producent. De liedjes uit de film bevatten muziek van van Oscar®winnaar Alan Menken, met teksten van Howard Ashman. Zij wonnen samen twee Oscars voor de muziek in de animatiefilm The Little Mermaid. Gloednieuwe songteksten voor de liedjes zijn geschreven door Lin-Manuel Miranda. De filmmuziek is geproduceerd en begeleid door Mike Higham.

The Little Mermaid draait vanaf nu in de bioscopen, ook in 3D en Dolby Atmos

(L-R): Halle Bailey as Ariel and Javier Bardem as King Triton in Disney’s live-action THE LITTLE MERMAID. Photo courtesy of Disney. © 2023 Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved.

Regie:
Rob Marshall
Stemmencast:
Daveed Diggs
Akwafina
Cast:
Jonah Hauer-King
Halle Bailey
Noma Dumezweni
Melissa McCarthy
Genre:
Live action, familiefilm
Duur:
135 min

(L-R): Scuttle (voiced by Awkwafina), Flounder (voiced by Jacob Tremblay), and Halle Bailey as Ariel in Disney’s live-action THE LITTLE MERMAID. Photo courtesy of Disney. © 2023 Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved.

Wij geven The Little Mermaid bioscoopkaarten weg!

3 x 2 Bioscoopkaarten

-Maak gratis een account aan als je die nog niet hebt
-Zorg dat je ingelogd bent
-Zorg dat je gegevens kloppen
-kies categorie ‘Bioscopen’

LET OP: Kun je geen account aanmaken? KLIK DAN HIER


1. Kies hieronder de juiste categorie en een Winactie.
2. Klik op 'deelnemen' en je doet automatisch mee met deze actie!
3. Zorg wel dat je gegevens correct zijn ingevuld!

© 2023 Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved.

Vorig artikelArne Slot een jaar langer bij Feyenoord
Volgend artikelFred Rutten: “Iedereen moet nu zijn verantwoordelijkheid pakken”
Ik ben de eigenaar van Planetzone