Home Uitgelicht WIN! Sing 2 filmprijzen

WIN! Sing 2 filmprijzen

(from top to bottom) Elephant Meena (Tori Kelly), gorilla Johnny (Taron Egerton), pig Gunter (Nick Kroll), pig Rosita (Reese Witherspoon), lizard Miss Crawly (Garth Jennings), koala Buster Moon (Matthew McConaughey) and porcupine Ash (Scarlett Johansson) in Illumination’s Sing 2, written and directed by Garth Jennings. © Copyright 2021 Universal Studios All Rights Reserved
© Copyright 2021 Universal Studios All Rights Reserved

Buster (Fedja van Huêt) heeft van het New Moon Theater een groot succes gemaakt. Nu heeft Buster z’n zinnen gezet op een nog grotere uitdaging: het opzetten van een nieuwe show in het Crystal Tower Theater in het glamoreuze Redshore City. Buster en zijn muzikale vrienden– waaronder Rosita, de drukke moeder-big (Do), punk-rock stekelvarken Ash (Birgit Schuurman), de vriendelijke gorilla Johnny (Egbert-Jan Weeber), de verlegen olifant Meena (Holly Mae Brood) en het uitbundige varken Gunter (Gordon) – proberen binnen te komen bij het kantoor van het wereldberoemde Crystal Entertainment dat wordt gerund door een meedogenloze wolf genaamd (Bobby Cannavale). In een wanhopige poging om de aandacht van meneer Crystal te trekken, komt Gunter spontaan met een buitensporig idee waar Buster mee aan de haal gaat. Hij belooft dat de leeuw en rocklegende Clay Calloway in zijn nieuwe show zal optreden. Het probleem is echter dat Buster Clay nog nooit heeft ontmoet en dat de artiest na het verlies van zijn vrouw tien jaar geleden zich nooit meer in het openbaar heeft vertoond. Nog erger, Buster komt er achter dat meneer Crystal een egocentrische gangster is die liever iemand van het dak afgooit dan dat er tegen hem wordt gelogen. Terwijl Gunter Buster helpt om een buitengewoon, theatraal meesterwerk te bedenken, en de druk en bedreigingen van meneer Crystal toenemen, wordt Rosita’s hoofdrol van haar afgenomen en gegeven aan de verwende dochter van meneer Crystal, (Halsey). Om de show en zijn leven te redden begint Buster aan een zoektocht om Clay te vinden en hem over te halen terug te keren op het podium. Wat voor Buster begint als een droom over groots succes, verandert in een emotionele les over hoe de kracht van muziek zelfs een gebroken hart kan helen.vSing 2 is geschreven en geregisseerd door terugkerend filmmaker Garth Jennings. De film is geproduceerd door de oprichter en CEO van Illumination, Chris Meledandri en Janet Healy. Sing 2 zit vol met vele rock- en popklassiekers, spectaculaire optredens, prachtige animatie, humor en gevoel en is het ultieme feel-good film event van 2021.

SING 2 draait vanaf nu in de Nederlandse bioscopen, ook in 3D en Dolby Atmos

Letitia Wright (Nooshy) in Illumination’s Sing 2, written and directed by Garth Jennings © Copyright 2021 Universal Studios All Rights Reserved.

Regie:
Garth Jennings
Stemmencast NL:
Do
Fedja van Huêt
Birgit Schuurman
Holly Mae Brood
Karin Bloemen
Egbert-Jan Weeber
Rop Verheijen
Gordon
Frank Lammers
Richard Groenendijk
Stemmencast OV:
Matthew McConaughey
Reese Witherspoon
Scarlett Johansson
Taron Egerton
Nick Kroll
Tori Kelly
Bono
Halsey
Pharrell Williams
Bobby Canavale
Letitia Wright
Eric André
Chelsea Peretti
Eric Andre
Bobby Cannavale
Genre:
Animatie, komedie, familiefilm
Duur: 110 Min
Ook in: 3D, Dolby Atmos

Wij geven Sing 2 Filmprijzen uit, bestaande uit 2 paketten met:

2 vrijkaartjes
een glitterboekje
een hoofdband
een shoptas

LET OP! ZORG DAT JE INGELOGD BENT, ALLEEN MEMBERS MAKEN KANS!


1. Kies hieronder de juiste categorie en een Winactie.
2. Klik op 'deelnemen' en je doet automatisch mee met deze actie!
3. Zorg wel dat je gegevens correct zijn ingevuld!

Bron en foto © Copyright 2021 Universal Studios All Rights Reserved.

Vorig artikelNieuw jongerenplatform WTFFF!? biedt (h)erkenning en hulp na online seksueel misbruik
Volgend artikelI WANT YOU BACK gaat op 11 februari 2022 exclusief wereldwijd op Prime Video in première