Home Uitgelicht WIN! Rear View Mirror puzzle

WIN! Rear View Mirror puzzle

rear view mirror puzzel © Indigo

Puzzelfans, die toe zijn aan iets nieuws kunnen in november hun hart ophalen! Dan verschijnt er een nieuwe, eigentijdse puzzel: de Rear View Mirror puzzle. Deze puzzel is extra uitdagend omdat je je de verkeerssituatie die je in de achteruitkijkspiegel ziet, in spiegelbeeld moet puzzelen. Bovendien is niet de gehele situatie zichtbaar en zul je de buitenste randen zonder voorbeeld moeten leggen. Hierdoor onderscheidt deze puzzel zich van bestaande puzzels. Deze 1000 stukjes puzzel is modern en vernieuwend. En dit is nog maar het begin!

De puzzelplaat ‘Verkeersdrukte’ is modern getekend met gedetailleerde en grappige verkeerssituaties, vol met eigentijdse onderwerpen. Je blijft nieuwe dingen ontdekken. Zelfs wanneer de puzzel klaar is, is er nog een extra zoekopdracht.

‘Verkeersdrukte’ is de eerste, van een reeks uitdagende Rear View Mirror puzzels. Vanaf volgend jaar verschijnen er meer varianten, zoals ‘Politie Achtervolging’ en ‘Op Safari’. Bovendien komen er van iedere puzzel andere uitvoeringen en verschillende moeilijkheidsgradaties, zoals een 500 stukjes puzzel of een ‘nacht’editie.

De Rear View Mirror puzzle is vanaf half november verkrijgbaar voor € 19,95 bij de betere speelgoedwinkels en spellenspeciaalzaken.

Wij geven Rear Mirror Puzzle weg!

2 exemplaren

LET OP! ZORG DAT JE INGELOGD BENT ALLEEN MEMBERS MAKEN KANS!


1. Kies hieronder de juiste categorie en een Winactie.
2. Klik op 'deelnemen' en je doet automatisch mee met deze actie!
3. Zorg wel dat je gegevens correct zijn ingevuld!

Bron en foto © Indigo

Vorig artikelEd Sheeran wint “Best Artist” en “Best Song” en Emma Heesters benoemd tot de “Best Dutch Act” tijdens de EMAs 2021
Volgend artikelTune-in: Vier vanavond de 20e verjaardag van Xbox