Home Uitgelicht WIN! ONE de Musical vrijkaarten

WIN! ONE de Musical vrijkaarten

Axel Drenth (@AVFotoreportages)

Afgelopen weekendbeleefde het liefdesspektakel ONE de Musical haar succesvolle rentree in het voormalige Broadway theater in Studio’s Aalsmeer. ONE de Musical vertelt het hartstochtelijke verhaal over de eeuwige liefde tussen Amon (Soy Kroon), een stoere piramide-arbeider en de mooie Mira (Nienke Latten), een rebelse prinses die tegen alle regels in gaat en haar eigen hart volgt.

Axel Drenth (@AVFotoreportages)

Studio’s Aalsmeer is speciaal voor ONE de Musical omgebouwd tot het eerste LED-Box Theater ter wereld en zorgt voor een adembenemende sfeer waarin het publiek, jong en oud, wordt meegezogen. Door de geavanceerde techniek met maar liefst 450m2 aan state-of-the-art bewegende LED-panelen, het totaal vernieuwde podium met bewegende onderdelen en de sensationele stunts verzorgd door professionele free-runners, is ONE de Musical een feest voor de zintuigen.

Cast en crew

De hoofdrollen in ONE de Musical worden vertolkt door Soy Kroon en Nienke Latten. Soy Kroon is bekend van onder andere Goede Tijden Slechte Tijden, Goodbye Norma Jeane en Mamma Mia! Nienke Latten was eerder te zien in De Gelaarsde Kat en Aladdin. Andere belangrijke rollen worden vertolkt door Jeroen Phaff (Evita, Phantom of the Opera en Les Miserables) en

Danny de Nooy (‘t Schaep met de vijf Pooten) in de rol van Dr. North.

Axel Drenth (@AVFotoreportages)

Marc Forno, bekend als jurylid van onder meer Sterren Dansen op het IJs, So You Wanna Be a Popstar en K2 zoekt K3, is toegevoegd aan het team van creatives en verantwoordelijk voor de meeslepende choreografie.

Regisseur: Bart Doerfler | Muziek: Edwin Schimscheimer | Producent en schrijver: Roel Pieters

Arrangementen Tickets variëren van €24,- tot €74 en zijn hier te boeken. Om de ervaring compleet te maken biedt ONE de Musical ook dinerarrangementen aan onder leiding van Maison van den Boer. Hier te boeken

Axel Drenth (@AVFotoreportages)

Wij geven ONE de Musical vrijkaarten weg!

2 x 2 vrijkaarten

LET OP! ZORG DAT JE INGE LET OP! ZORG DAT JE INGELOGD BENT, ALLEEN MEMBERS MAKEN KANS!

(kies categorie Vrijkaarten)


1. Kies hieronder de juiste categorie en een Winactie.
2. Klik op 'deelnemen' en je doet automatisch mee met deze actie!
3. Zorg wel dat je gegevens correct zijn ingevuld!

Bron: ONE de Musical Foto Axel Drenth (@AVFotoreportages)

Vorig artikelWIN! Sword Art Online the Movie -Progressive- Aria of a Starless Night bioscoopkaarten
Volgend artikelHoe blijven we allemaal kans maken op een gezond leven?