Home Uitgelicht WIN! Nokia X20 smartphone

WIN! Nokia X20 smartphone

Actie loopt nog door!

Leg meerdere perspectieven op het leven vast

Nokia X20 heeft een frisse kijk op jouw werk. Met de Dual Sight multi-cam schiet je video’s vanuit meerdere hoeken tegelijkertijd. En dankzij de snelheid van 5G upload en deel je ze ook snel.

Beveiliging die steeds veiliger wordt

Als het gaat om het beschermen van je werkbestanden, social media gegevens, video’s en foto’s, kan het nooit veilig genoeg zijn. Daarom krijg je 3 jaar lang elke maand beveiligingsupdates. Een ding minder om je zorgen over te maken.

Voel je nog beter over je telefoon

Dankzij de verlengde garantie van 3 jaar kun jij blijven gebruiken waar je zo van houdt. Er wordt geen plastic wandlader meegeleverd, en met de 100% composteerbare case hebben we de ecologische impact van Nokia X20 verkleind. Want wij weten dat niemand alles kan doen, maar dat iedereen wel iets kan doen.

De ZEISS-lenzen maken een meesterwerk van elke film

De 64 MP quad-camera met ZEISS lenzen en AI-assistentie bieden je de mogelijkheid bioscoopmateriaal te schieten van grootse landschappen, fenomenale close-ups te maken en levendige portretten vast te leggen. Er zijn ook hulpmiddelen voor kleurgradaties en modussen zodat je jouw verhaal nog beter kunt maken. Gefeliciteerd – je bent zojuist filmredacteur geworden.

Druk jouw stempel erop

Een bewijs van concept delen of schieten voor de lol? Voeg een unieke handtekening toe zodat het echt van jou is.

Het donker is nu je vriend

Soms verdwijnt de behoefte aan een videogesprek niet omdat het avond wordt. Met de Nokia X20 kun je vertrouwen op de hoogwaardige frontcamera die klaar is voor actie, dag en nacht.

Zie het grote plaatje

Dankzij het Full HD+ scherm hoef je geen stress meer te hebben bij het controleren van e-mails, het bekijken van presentaties en het bijpraten met collega’s. En als je klaar bent met werken, zorgt datzelfde 6.67″” scherm ervoor dat je perfect films kunt kijken of games kunt spelen. Stel je dat toch eens voor.

Een combinatie van kracht en stijl

Met ��n snelle blik zie je al dat Nokia X20 een strakke, Scandinavisch uitziende handset is. Als je wat beter kijkt, zal je zeker de duurzame Nordic kwaliteit waarderen, die gemaakt is om lang mee te gaan. En of je hem nu neemt in Midnight Sun of Nordic Blue… dat laten we aan jou over.

Van de schemering van vandaag tot de dageraad van morgen

Als het erop aan komt, dan is het laatste wat je wilt wel een telefoon die het opgeeft. Nokia X20 heeft een batterijduur tot 2 dagen, dus waarschijnlijk houdt hij het langer vol dan jij.

Vaarwel bevroren beelden en frustratie

Het is tijd om te stoppen met bufferen. Gebruik je apps, blijf op de hoogte van het laatste nieuws en geniet van je favoriete series, precies waarvoor ze bedoeld waren. Zonder frustraties.

Blijf op de hoogte

Android 11 brengt talloze innovatieve functies naar je telefoon, zoals de mogelijkheid om al je gesprekken van je verschillende berichtenapps direct bij te houden op een handige plaats. Hoeveel je dus ook vraagt, je zult nooit meer iets missen. En dankzij de 3 jaar OS software updates, blijf jij altijd op de hoogte.

Wij veranderen wat in de doos zit om e-afval te verminderen

Telefoonladers vormen binnen de EU elk jaar weer duizenden tonnen e-afval. Omdat wij toch allemaal al een lader hebben, vervangen wij de inbegrepen lader door een afbreekbare case om de hoeveelheid e-afval te verminderen en ervoor te zorgen dat je telefoon langer meegaat. Lader nodig? Die kun je gewoon kopen, dan doneren wij dit bedrag aan een goed doel voor het milieu.

WIJ GEVEN NOKIA X20 SMARTPHONE WEG!

LET OP! ZORG DAT JE INGELOGD BENT, ALLEEN MEMBERS MAKEN KANS!


1. Kies hieronder de juiste categorie en een Winactie.
2. Klik op 'deelnemen' en je doet automatisch mee met deze actie!
3. Zorg wel dat je gegevens correct zijn ingevuld!
Vorig artikelDe nieuwe FRITZ!Box 6850 5G voor de FRITZ!-ervaring zoals je gewend bent mét 5G
Volgend artikelDrie wijzigingen in selectie Nederlands elftal