Home Winacties NL Win Gadgets WIN! LG G8s Thinq

WIN! LG G8s Thinq

Het nieuwste paradepaardje van LG beschikt naast het spiegelgladde design en de stijlvolle uitstraling over vijf lenzen voor de allerbeste foto-ervaring. Daarnaast voorziet de G8s ThinQ consumenten wereldwijd van een groot aantal functies die het dagelijks leven gemakkelijker maken.

Picture perfect

De cameraopstelling van de G8s ThinQ tilt smartphonefotografie naar een hoger niveau. Dankzij het grote aanbod aan functies, een geavanceerde front camera en de combinatie van vijf verschillende lenzen kun je eenvoudig professionele beelden maken zonder dat je aan details moet inboeten.

De geavanceerde Time-of-flight (ToF) camera van de LG G8s ThinQ zorgt voor de perfecte selfie. In tegenstelling tot bestaande camera’s die alleen het object en de achtergrond kunnen onderscheiden, zorgt de 3D-frontcamera van de LG G8s ThinQ voor een driedimensionale foto met meer diepte en details. Bovendien kun je de achtergrond, de kleuren en de lichtinval zelf bewerken zoals een professionele fotograaf dat ook zou doen. Dankzij een aanbod van maar liefst zeven verschillende lichteffecten kun je meer intensiteit in je foto’s brengen. Een selfie nemen, is plots kinderspel.

Haal je liever de regisseur in je naar boven? Dan kun je met de G8s ThinQ jouw favoriete momenten vastleggen in een cinemawaardige video. Dankzij de video portrait-functie creëer je een perfect bokeh-effect en heb je zelf de controle over de kwaliteit van de (on)scherpte in je beeld. Zo maak je video’s die er ongelofelijk scherp en professioneel uitzien.

Bekijk video hieronder

Smile and wave

Privacy is alles de dag van vandaag. Daardoor is de manier waarop je je smartphone ontgrendelt één van de belangrijkste aspecten geworden van een smartphone. De ontgrendelmanieren werden (technologisch) dan ook steeds indrukwekkender. LG gaat nu met de G8s ThinQ nog een stapje verder en voegt handpalmherkenning, gezichtsherkenning en vingerprint toe aan zijn vlaggenschip.

Tijdens het koken, het klussen of het poetsen, heb je soms te pas en te onpas je smartphone nodig; wat was ook weer het exacte recept? Wat was de volgende stap? Of gewoonweg iemand die je belt terwijl je handen kletsnat zijn? Niet zo handig natuurlijk als je handen vettig zijn of vol smurrie hangen. Dankzij de geavanceerde handpalmherkenning, mogelijk gemaakt door de combinatie van de ToF Z-camera en infraroodsensoren, kun je de LG G8s ThinQ basisfuncties gebruiken zonder dat je hem moet aanraken.

Kraakhelder display

Naast de indrukwekkende camera en de vele mogelijkheden ervan, pakt LG ook uit met het OLED-display. LG Electronics is al jaren pionier op het gebied van OLED TV en trekt dat door naar zijn smartphones. De LG G8s ThinQ is het eerste mobiele apparaat uit de LG G-serie met OLED-displaytechnologie. OLED is inmiddels niet nieuw meer, maar wel verbeterd dankzij de innovatieve features die LG toevoegt.

Daarnaast optimaliseert het 6.2-inch AI-display van de G8s ThinQ automatisch de kleur en de helderheid van je scherm op basis van verschillende omgevingen. Het OLED-scherm neemt dus als het ware een deel van het werk van je ogen over.

De LG G8s ThinQ is vanaf midden juli beschikbaar in de Benelux en de adviesprijs is €699.

Belangrijkste specificaties:

 • Chipset: Qualcomm® Snapdragon™ 855
 • Display: 6.2-inch 18.7:9 FHD+ OLED FullVision (2248 x 1080 / 564 ppi)   
 • Geheugen: 128GB ROM
 • Camera:
  • Rear 
   • 13MP Wide
   • 12MP Standard
   • 12MP Telephoto
  • Front  
   • 8MP Standard Z Camera (Time of flight (ToF) Technology)
 • Batterij: 3550mAh   
 • Wireless Charging
 • Andere: Hand ID / Face Unlock / Air Motion / Stereo Speakers

WIJ GEVEN 2 LG G8s THINQ SMARTPHONE WEG!


1. Kies hieronder de juiste categorie en een Winactie.
2. Klik op 'deelnemen' en je doet automatisch mee met deze actie!
3. Zorg wel dat je gegevens correct zijn ingevuld!

Vorig artikelWIN! N-GEAR Streetbox The B
Volgend artikelAmazon Prime Video komt met Hunters