Home Winacties NL Win Gadgets WIN! FRITZ!Box 7530 AX

WIN! FRITZ!Box 7530 AX

Supersnel streamen in 4K, videobellen, downloaden en meer: allemaal geen probleem met de FRITZ!Box 7530 AX van AVM. Deze nieuwe veelzijdige router met Wi-Fi 6 helpt je aan een snel en stabiel thuisnetwerk dat aan al je eisen voldoet – of het nu voor thuiswerken, gezinsgebruik of andere toepassingen is.  

De FRITZ!Box 7530 AX is uitgerust met de innovatieve Wi-Fi 6-standaard en zorgt voor een supersnel en stabiel thuisnetwerk. De innovatie van Wi-Fi 6 zit hem in dat de standaard sneller, efficiënter en betrouwbaarder is dan zijn voorgangers. En dat betekent dat je zonder problemen gebruikmaakt van meerdere parallelle 4K-streams, videobellen, downloaden en verschillende cloudtoepassingen, zoals cloudgaming. Bovendien is de router voorzien van toekomstbestendige VDSL supervectoring 35b, waarmee je internetsnelheden bereikt tot wel 300 Mbit/s. Om het plaatje compleet te maken, heeft de nieuwe FRITZ!Box gigabit-LAN-, WAN- en USB-aansluitingen, én een VoIP-telefooncentrale met DECT-basisstation en aansluiting voor een analoge telefoon.  

Krachtige ondersteuning voor een netwerk met veel Wi-Fi-apparaten  

De Wi-Fi 6-standaard houdt rekening met het toenemende aantal Wi-Fi-apparaten in elk huishouden. Ook het gelijktijdig gebruik hiervan – of het nu gaat om thuiswerken, gezins- of kantoorgebruik. Om die vele parallelle toepassingen te faciliteren, is er een totale bandbreedte beschikbaar van 1.800 Mbit/s in de 5 GHz-frequentieband, en 600 Mbit/s in de 2,4 GHz-band.  

Een ware Mesh Master die voldoet aan de hoogste eisen 

Als Mesh-Wi-Fi-centrale is de FRITZ!Box 7530 AX voorbereid op de hoogste eisen in het thuisnetwerk. En daarvan profiteren alle mobiele apparaten in het netwerk: van smartphones en notebooks tot de allernieuwste smart-tv’s. De FRITZ!Box fungeert daarbij als ware Mesh Master en zorgt voor Mesh Wi-Fi Steering. Daarbij stuurt de router alle andere toegangspunten aan, zodat de in het thuisnetwerk gebruikte Wi-Fi-apparaten altijd zijn verbonden met het toegangspunt met de beste verbinding. 

Multimediafuncties met voor ieder wat wils 

De FRITZ!Box 7530 AX brengt aangesloten USB-opslagmedia, online opslag en de daarop opgeslagen gegevens naar het thuisnetwerk. Met de geïntegreerde mediaserver met NAS-koppeling toon je opgeslagen films, muziek en foto’s via een tablet of smartphone eenvoudig op een smart-tv of laptop naar keuze. De FRITZ!Box vormt zo een krachtig platform voor multimediatoepassingen zoals IPTV, video on demand of streamen. Daarnaast biedt de FRITZ!Box 7530 AX de bekende telefonie- en smarthome functies. Al die functies verbruiken overigens geen grote hoeveelheden energie: met zijn geautomatiseerde ecomodus-functies en 6 watt in standby-modus is de FRITZ!Box 7530 AX zeer energiezuinig.  

Specificaties FRITZ!Box 7530 AX: 

 • Compatibel met alle DSL-aansluitingen en ondersteunt VDSL met 35b supervectoring 
 • Wi-Fi 6 met tot 1.800 Mbit/s op de 5 GHz-frequentieband (3 x 3) en 600 Mbit/s op de 2.4 GHz- band (2 x 2)  
 • Ondersteunt alle voorgaande Wi-Fi-generaties 
 • Vier gigabit-LAN-aansluitingen (WAN over LAN 1) 
 • Een USB-aansluiting voor printers en opslagmedia (NAS) 
 • Telefoonsysteem voor DECT-, IP- en analoge telefoons, en tot vijf geïntegreerde antwoordapparaten 
 • DECT-basisstation voor maximaal zes telefoons en smarthome-applicaties 
 • FRITZ!OS met ouderlijk toezicht, mediaserver, FRITZ!NAS, Wi-Fi-gastentoegang, MyFRITZ! en meer 
 • Nog meer gemak dankzij apps als FRITZ!App Fon, FRITZ!App WLAN en FRITZ!App Smart Home 
 • Automatische updates 
 • Handig formaat: 208 x 150 x 37 mm 
 • Energieverbruik: circa 6 watt in standby-modus 

Prijs en verkrijgbaarheid  

De FRITZ!Box 7530 AX is vanaf nu onder andere verkrijgbaar bij Bol.com, Coolblue en MediaMarkt voor een adviesprijs van 179 euro.  

Wij geven FRITZ!Box 7530 AX weg!

1x FRITZ!Box 7530 AX

LET OP! ZORG DAT JE INGELOGD BENT ALLEEN MEMBERS MAKEN KANS!


1. Kies hieronder de juiste categorie en een Winactie.
2. Klik op 'deelnemen' en je doet automatisch mee met deze actie!
3. Zorg wel dat je gegevens correct zijn ingevuld!

Bron © AVM FRITZ!

Vorig artikelLG biedt klanten 3 maanden gratis Apple TV+ aan
Volgend artikelOnderwerpen Opsporing Verzocht week 43