Home Winacties NL Win DVD's WIN! Cruella dvd of bluray

WIN! Cruella dvd of bluray

Emma Stone as Cruella in Disney’s live-action CRUELLA. Photo by Laurie Sparham. © 2021 Disney Enterprises Inc. All Rights Reserved.

[komedie, actie, misdaad] Oscarwinnaar Emma Stone (La La Land) schittert in Cruella, een gloednieuwe live-action film die het verhaal laat zien achter een van de meest beruchte en modieuze schurken ooit: Cruella de Vil. Cruella speelt zich af tegen de achtergrond van het Londen uit de jaren ’70. In de film volgen we de jonge zwendelaar Estella, een slimme en creatieve jongedame die vastberaden is om bekend te worden met haar mode-ontwerpen. Ze raakt bevriend met een paar jonge boeven, die het verlangen naar onheil in haar erg waarderen en samen bouwen ze een leven op in de straten van Londen. Op een dag wordt Estella’s talent voor ontwerpen ontdekt door Barones von Hellman, een verwoestend chique en angstaanjagend haute modelegende, gespeeld door tweevoudig Oscarwinnaar Emma Thompson (Howards End, Sense & Sensibility). Maar hun relatie zet bepaalde zaken en onthullingen in gang en zal er uiteindelijk voor zorgen dat Estella haar slechte kant omarmt en de rauwe, modieuze en wraakzuchtige Cruella wordt. Disney’s Cruella is geregisseerd door Craig Gillespie (I, Tonya) en geproduceerd door Andrew Gunn (Freaky Friday), Marc Platt (Mary Poppins Returns) en Kristin Burr (Christopher Robin).

Cruella is vanaf nu te koop op dvd, bluray en 4k UHD

© 2021 Disney Enterprises Inc. All Rights Reserved.

Regisseur
Craig Gillespie
Cast:
Emma Stone
Emma Thompson
Joel Fry
Paul Walter Hauser
Kirby Howell-Baptiste
Emily Beecham
Mark Strong
Genre:
Komedie, actie, misdaad
Duur:
134 min

Emma Stone as Cruella in Disney’s live-action CRUELLA. Photo by Laurie Sparham. © 2021 Disney Enterprises Inc. All Rights Reserve

Wij geven Cruella dvd en bluray weg! (kies in categorie dvd of bluray)

1 x DVD
1 x Bluray

LET OP! ZORG DAT JE INGELOGD BENT, ALLEEN MEMBERS MAKEN KANS!


1. Kies hieronder de juiste categorie en een Winactie.
2. Klik op 'deelnemen' en je doet automatisch mee met deze actie!
3. Zorg wel dat je gegevens correct zijn ingevuld!

Bron en foto’s © 2021 Disney Enterprises Inc. All Rights Reserved.

Vorig artikel[video] ‘Gay’ of ‘Nay’: hebben Christophe en Nick een betere gaydar dan Dina en Andy?
Volgend artikelWIN! Black Widow dvd of bluray