Home Uitgelicht WIN! 14 De Musical vrijkaarten

WIN! 14 De Musical vrijkaarten

Bij nummer 14 denkt iedereen natuurlijk meteen aan één van Nederlands grootste iconen aller tijden. 14 de musical laat zien hoe Cruijffie, een eigenwijze, gevoelige Amsterdamse jongen, uitgroeit tot een wereldster. Hoe zijn sportcarrière, zijn privéleven, zijn goede maar ook verkeerde keuzes in het leven, én het overlijden van zijn vader, hem maakten tot wie hij was. Een verhaal over ambitie, liefde, vriendschap, eenzaamheid en verraad.

Met zang, spoken word, dans, muziek, video- en archiefbeelden zien we Cruijffs leven door de ogen van de man zelf. Een geniale voetballer met een uitgesproken mening over alles in het leven. Een man die veel praatte, maar lang niet altijd werd begrepen. ‘Maar das logisch. Want je gaat het pas zien als je het doorhebt.’ Script en regie zijn in handen van Tom de Ket. 14 de musical wordt gemaakt in samenwerking met AFAS Software en Cruyff Management

Wij geven 2x TRY OUT 14 De Musical vrijkaarten weg voor donderdag 16 september 2021 in het nieuwe AFAS Theater in Leusden.

voorstelling duurt plus minus 2,5 uur exclusief 20 minuten pauze. De foyer van het AFAS Theater is 1 uur voor aanvang geopend. Aanvang: 20.00 uur.

LET OP! ZORG DAT JE INGLOGD BENT ALLEEN MEMBERS MAKEN KANS!


1. Kies hieronder de juiste categorie en een Winactie.
2. Klik op 'deelnemen' en je doet automatisch mee met deze actie!
3. Zorg wel dat je gegevens correct zijn ingevuld!
Vorig artikel[video] De Sims™ 4 Wellnessdag Game Pack krijgt opfrisbeurt
Volgend artikelWarner Bros. Games en DC onthullen officiële key art voor Gotham Knights; tijdens DC FanDome op 16 oktober volgt nieuwe content