Winactie – Honor 6X Smartphone

WIN DE HONOR 6X SMARTPHONE!

( Honor is een onderdeel van de Huawei Group )


1. Kies hieronder de juiste categorie en een Winactie.
2. Klik op 'deelnemen' en je doet automatisch mee met deze actie!
3. Zorg wel dat je gegevens correct zijn ingevuld!

Je moet inloggen om mee te doen met de actie.

Een betaalbare smartphone ontwikkeld voor de digitale generatie met een innovatieve dual-lens camera, sterke prestaties en langere batterijduur.

De Honor 6X, de meest recente aanvulling op Honor’s X series, is speciaal gemaakt voor de prijsbewuste en digitale millennial die niet graag wil inleveren op technologie.Een baanbrekende smartphone: de Honor 6X, met premium dual-lens camera, langere batterijduur en sterke prestaties.

De Honor 6X is ontwikkeld om de jonge consument een goede internet ervaring te bieden. De smartphone is krachtig en veelzijdig. Daarnaast beschikt de Honor 6X over de beste kenmerken die de millennial in staat stelt om de wereld te ontdekken, zijn of haar innerlijke artiest te bevrijden, en te kunnen genieten van de wereld van muziek, games en films.

De ergonomisch ontworpen Honor 6X heeft een opvallend 5.5-inch full HD (1920*1090p) beeldscherm en is omsloten door een volledig metalen, slanke behuizing (8.2mm dikte) met 2.5D glazen voorkant en een licht ronde achterzijde.

Honor 6X isbeschikbaar in drie kleuren: goud, zilver en grijs.

Krachtige dual-lens camera

De Honor 6x beschikt op de achterzijde over een innovatieve dual-lens camera met een groot diafragmabereik (F/0.95-F/16) die jou de ruimte geeft om je creatieve zelf erop los te laten. The hoofdcamera (12MP) is verantwoordelijk voor de compositie van de beelden, terwijl de 2MP camera zorgt voor diepte met als resultaat haarscherpe foto’s. Gecombineerd met een groot diafragma van de camera (F/0.95), maakt de Honor 6X professionele foto’s met scherptediepte. Hierdoor komt de focus van jouw foto het beste naar voren. Samen met een pixel-grootte van 1,25um, stelt de Honor 6X jou in staat om kwaliteitsfoto’s te maken, zelfs in een omgeving met weinig licht.

De camera van Honor 6X maakt gebruik van PDAF (Phase Detection Auto Focus) technologie – voor het eerst in Honor toestellen verwerkt – die de camera voorziet van een ultrasnelle camerafocus in 0.3 seconden.

Zeer stabiele prestaties

De Honor 6X is ontwikkeld om te zorgen voor een probleemloze gebruikerservaring, gedreven door een Kirin 655 met een octacore-set. Kirin 655 verpakt vier kernen, geklokt op 2.1GHz en nog eens vier geklokt op 1.7 GHz. Ondersteund door 3GB RAM en een krachtige i5 processor, laat de Honor 6X je moeiteloos gamen, browsen, naar muziek luisteren of meerdere apps tegelijk gebruiken. Om de behendigheid van het apparaat nog een extra boost te geven, maakt de Honor 6X gebruik van Honor’s Smart File systeem. Dit verbetert Android’s EXT4 systeem, voorkomt fragmentatie en laat de prestatie van de Honor 6X toenemen[1].

Uitzonderlijke batterijduur

De Honor 6X biedt een uitzonderlijke batterijduur door de krachtige 3340 mAh batterij waarop het apparaat draait. Door de 16nm CPU en de energiebesparende technologie gaat de batterij van de Honor 6X ruim twee dagen mee met normaal gebruik en anderhalve dag bij zwaar gebruik. Je kunt met de Honor 6X 11,5 uur video’s kijken, 70 uur muziek luisteren of tot acht uur gamen bij eenmalig opladen[2]. Ondersteund door een patent 5V/2A, laadt de Honor 6X zeer snel op. Perfect voor de millennial!

#ForTheBrave #Honor6X

[1] Werkelijke RAM en geheugen grootte kan varieren per versie en model in verschillende landen

[2] Gegevens gebaseerd op Honor lab test. Batterijduur kan variëren door gebruik gewoontes en netwerk condities.

Over Honor

Honor is een vooruitstrevend, online smartphone merk en is onderdeel van de Huawei Group. Zoals de slogan al aangeeft, “for the brave”, is het merk opgezet om de digitale generatie ondersteuning te bieden met producten waarmee je erg gemakkelijk online kunt en die super gebruiksvriendelijk zijn, inspireren, creativiteit omarmen en jongeren kracht geven om hun dromen te verwezenlijken. Om dit te bereiken, heeft Honor zichzelf onderscheiden door haar eigen moed te tonen door dingen anders te doen en om nodige stappen te nemen om haar klanten te leiden in de nieuwste technologie en innovatie.

Wat je misschien ook leuk vindt Meer van autheur

Like ons! close[x]
Like onze Facebook om de winactie te zien.