Home Nieuws Sport Nieuws Wie wint de race in Spitsbroers?

Wie wint de race in Spitsbroers?

DELEN

Spitsbroers verlaat even de grasmat, nu KRC Genk kampioen is en Dennis (Oscar Willems) transferperikelen heeft. De actie verschuift maandag naar het racecircuit van Zolder waar Alan Moerman (Joren Seldeslachts) zich als monteur in het zweet werkt om racer David Derizzo (Bill Barberis) met zijn bolide aan een overwinning te helpen tijdens de 24 uur van Zolder. En zowat de hele familie Moerman én Alans liefje Nina (Lynn Van Royen) komen David én Alan aanmoedigen.

Koen Wauters

Acteurs en productieploeg hebben in augustus 2016 ook echt gedraaid tijdens het grote sportevenement in Limburg, zo waren er meteen duizenden figuranten voor de aflevering. Acteurs zoals Oscar Willems lopen in die scènes gewoon door het publiek. Zelfs racefanaat Koen Wauters duikt op in een heel korte scène. Later zijn op het circuit nog bijkomende scènes gedraaid die vlekkeloos matchen met de scènes tijdens de echte 24 uur.

De racescènes zelf zien er bijzonder spectaculair en professioneel uit. De ploeg kreeg bij de opnamen dan ook advies van racepiloten Anthony Kumpen en Bert Longin, die ook kort in de aflevering te zien zijn.

Noodlot

Alan is er na zijn professionele en amoureuze perikelen weer helemaal bovenop, en in deze voorlaatste aflevering lijkt ook de band met zijn succesvolle broer Dennis helemaal hersteld. Maar dan slaat het noodlot toe. Vervolg in de tiende en laatste aflevering.

Spitsbroers is zowel  live als uitgesteld te kijken voor iedereen via VTM.BE

SPECTACULAIRE RACESCÈNES IN VOORLAATSTE SPITSBROERS, MAANDAG 30 OKTOBER OM 21.45 BIJ VTM