Home Nieuws Jongeren “wat is jouw cupmaat” ?!

“wat is jouw cupmaat” ?!

DELEN

Jongerensite PlanetZone bestaat 14 jaar! In al die jaren is er heel veel gebeurd, wat de meeste niet weten is dat PlanetZone honderden filmpjes heeft gemaakt, honderden artiesten heeft ontmoet, honderden crewleden heeft gehad en vele discotheken heeft bezocht. Ook heeft PlanetZone een eigen award, namenlijk de disco van het jaar award. Na Time Out (gemert), Hollywood Music Hall (Rotterdam ), Radstake (Heelweg) – allen 2x en  daarnaast Bobs (uitgeest),Lucky  (Rijssen),Fox (stadskanaal ) en Zaaldijk Lemele als laatste gaan we dit jaar  voor de elfde keer een award uitreiken.

PlanetZone TV Disco van het jaar award  2017 crew gezocht

De maand november staat centraal als ‘PlanetZone Disco van het jaar award’. Op de zaterdagen 4, 11, 18 en 25 november gaan we vier discotheken bezoeken die Jongerensite PlanetZone genomineerd heeft. Daar gaan we filmen, foto’s maken en opdrachten doen met het publiek. Ben jij 16 jaar of ouder, kun je alle zaterdagen in november + 16 december, ben je niet camerschuw en durf jij los te gaan net als Noud en voorgaande crewleden? Mail dan supersnel een spontaan motivatie mailtje naar info@planetzone.nl en wie weet ga jij binnenkort met Noud een reisje door heel Nederland maken!

Foto: Zaaldijk Lemele winnaar 2016  met The Partysquad

Zo heb je Noud nog nooit gezien!!!!

Ja Noudjuh –  eigenaar van Jongerensite PlanetZone – verteld dan wel dat Jongerensite PlanetZone al 14 jaar bestaat.. Maar is Noudjuh ook altijd braaf geweest?? Wat jullie echter niet weten is dat PlanetZone een grotere historie heeft dan jullie denken. Na een vervelend verleden met gepest worden begon hij met zijn site en vervolgens maakte hij meer vrienden en werd de site alsmaar groter en ging Noud op discotour met de camera en zijn crew waar hij vaak de pineut was maar ook bizarre opdrachten deed met het publiek… Dit is PlanetZone…

Bekijk hieronder het compilatiefilmpje en geloof me je zal versteld staan…. Overigens hebben we nog veel meeer meegemaakt, maar dat laten we nog even geheim!

PS. Sommige beelden zijn erg oud ,toen was er nog geen HD kwaliteit, ook zijn er vele korte fragmenten die je niet mag missen… Maar we zijn niet aansprakelijk voor letsels als je van je stoel valt! 😉