Home TV Nieuws TV NL Vermissing Sabrina Oosterbeek in Opsporing Verzocht: 10.000 euro beloning

Vermissing Sabrina Oosterbeek in Opsporing Verzocht: 10.000 euro beloning

DELEN

Vanavond wordt in Opsporing Verzocht aandacht besteed aan de vermissing van Sabrina Oosterbeek. De 30-jarige vrouw verdween in de nacht van 7 op 8 maart in Amsterdam. Sabrina is nog bellend in de lift van haar flat Geldershoofd in Amsterdam Zuidoost vastgelegd. Ze verdween daarna met haar fiets de nacht in naar een afspraak. Daarna ontbreekt elk spoor van haar. Sabrina’s zus doet morgen in de uitzending een beroep op mensen om informatie te delen. Er is 10.000 euro beloning voor de tip die leidt tot de oplossing van de zaak.

Verdachten ongeregeldheden Turks consulaat
Daarnaast foto’s van verdachten van de ongeregeldheden bij het Turkse consulaat in Rotterdam in de nacht van 11 op 12 maart. Daar escaleerde een demonstratie op de Westblaak. De afgelopen periode zijn foto’s van relschoppers al regionaal getoond. Dat leidde tot een aantal aanhoudingen. De nog niet herkende verdachten worden morgen in Opsporing Verzocht getoond.

Update onderzoek Martin Kok
De politie Midden-Nederland geeft in de uitzending een update van het onderzoek naar de liquidatie van misdaadblogger Martin Kok op 8 december. Vorige week werden in Opsporing Verzocht beelden van de schutter getoond.

Ook aandacht voor de overval op een ondernemersechtpaar aan het Oostrandpark in Lelystad afgelopen 13 december. De pas geopereerde vrouw werd daarbij tegen een muur gegooid. Haar man werd met een taser bewerkt.

Opsporing Verzocht, dinsdag 18 april om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1

https://opsporingverzocht.avrotros.nl/