Home TV Nieuws TV NL TV kantine zet alles weer op zijn kop maar dan in studio’s

TV kantine zet alles weer op zijn kop maar dan in studio’s

DELEN

De TV kantine sluit hun deuren na acht seizoenen maar het vervolg is in de studio’s waaronder die van Eva Jinek. Irene en Carlo en de andere personage’s zijn deze maand te zien in jawel, een nieuwe reeks TV Kantine!

Persiflages en gastspelers

In de tv studio van  ‘Jinek’ ontvangt Irene Moors als Eva Jinek in de eerset aflevering de volgende gasten: Carlo Boszhard als Erik Dijkstra, Buddy Vedder als Boef (oh help!!) en Jelka van Houten als Roxeanne Hazes. Tijdens de show kijken de gasten naar een fragment van ‘De Slimste Mens’. Ook zien we ‘House of Cards’ met Irene als Claire en Carlo als Frank Underwood.

Naast de studio van ‘Jinek’ gaat men nog naar de studio van ‘Voetbal Inside’ waar naast voetbalzaken ook terug gekeken wordt naar ‘Medisch centrum West’ een popualire ziekenhuis serie uit de jaren 80 en 90.  Dit fragment wordt vertoond door Linda de Mol die in elke aflevering terugblikt naar ‘oh, wat een jaar!’

Meer gastspelers

In dit nieuwe seizoen zien we daarnaast onder andere ook Monic Hendrickx, Ruben van der Meer, Kasper van Kooten, Yolanthe Sneijder-Cabau, Ruben Nicolai, Maan, Elise Schaap en O’G3NE.

Seizoen 9 van TV Kantine is te zien vanaf zaterdag 9 januari 20.00 uur bij RTL 4

Bron: RTL Nederland