Home Film nieuws Films BE Thor: Ragnarok premiere op FACTS!

Thor: Ragnarok premiere op FACTS!

DELEN
Marvel Studios' THOR: RAGNAROK..Asgard..Ph: Teaser Film Frame..©Marvel Studios 2017

Normaal  wordt een filmpremiére in een bioscoop vertoond maar deze keer niet! Dit keer is er voor gekozen om een filmpremiere te lanceren op FACTS! Waar een popup cinema gebouwd zal worden.Het gaat hier om de nieuwe film van Marvel,Thor: Ragnarok die officieel 25 oktober in de Nederlandse en Belgische zalen is te bewonderen.

FACTS!

FACTS! is de Belgische Comic Con die dit jaar plaats zal vinden in het weekeinde van 21 en 22 oktober, FACTS! is een evenement op gebied van fantasy, animatie, Comics, Toys, Sci-Fi, Games en Cosplay. ook zijn vele bezoekers verkleed als personages uit de series en films.

Bij deze exclusieve filmvoorstelling zal ook Hollywood-acteur Karl Urban de gasten verwelkomen en Thor: Ragnarok inleiden. Hij is in de prent te bewonderen als het personage ‘Skurge’ en is verder het hele weekend lang te gast op FACTS. In de film schitteren eveneens de personages Thor (Chris Hemsworth), Dr. Strange (Benedict Cumberbatch) en Hulk (Mark Ruffalo0)

Waar?!

Wil je kans maken op  1 van de 600 tickets (300 per dag) , zorg dan dat je aanwezig bent bij  FACTS! op zaterdag 21 of zondag 22 oktober in  de Flanders Expo te Gent, België.

Over  de film:

In Marvel’s Thor: Ragnarok komt Thor voor een nieuwe bedreiging te staan – de meedogenloze Hela. Thor verliest zijn magische hamer en wordt gevangen genomen aan de andere kant van het universum. Het wordt voor hem een race tegen de klok om op tijd terug te komen in Asgard om Ragnarok – de verwoesting van Asgard en het einde van de beschaving – te stoppen. Hiervoor moet Thor alleen eerst een dodelijke gladiator strijd overleven, waarbij hij recht tegenover voormalig bondgenoot en mede-Avenger de Incredible Hulk komt te staan.