Home Film nieuws Films NL Star Wars in 4DX en Dolby Cinema bij Pathé De Kuip en...

Star Wars in 4DX en Dolby Cinema bij Pathé De Kuip en De Munt

DELEN
Star Wars: The Last Jedi..L to R: Chewbacca (Joonas Suotamo) and a Porg..Photo: Industrial Light & Magic/Lucasfilm..©2017 Lucasfilm Ltd. All Rights Reserved.

Kaartverkoop reeds gestart

Filmliefhebbers kunnen in Pathé De Munt en Pathé De Kuip voortaan genieten van spectaculair 4DX en premium format Dolby Cinema. De eerste film in de nieuwe zalen is vanaf 13 december Star Wars: The Last Jedi. Tickets zijn nu te koop via www.pathe.nl en aan de kassa’s van de bioscopen.

Pathé De Kuip in Rotterdam en Pathé De Munt in Amsterdam bieden filmliefhebbers vanaf december premium format Dolby Cinema én – als eerste bioscopen in Nederland – spectaculair 4DX, dat de filmervaring naar een vierdimensionaal niveau brengt. Bij 4DX kijk je niet alleen naar een film, maar beleef je hem. Bewegende stoelen, geuren en weersimulaties, zoals regen, wind, sneeuw en onweer, lopen perfect synchroon met de actie op het scherm en zorgen voor een ongekende ervaring. Dolby Cinema is een subliem totaalconcept van optimaal beeld (Dolby Vision), ultiem geluid (Dolby Atmos) en inspirerend design. Met Dolby Cinema wordt elk bioscoopbezoek een betoverende gebeurtenis.