Home Muziek Nieuws Muziek BE Sia zet een naaktfoto van haarzelf op Twitter

Sia zet een naaktfoto van haarzelf op Twitter

DELEN

Sia, je hebt dit legendarisch aangepakt!

Een fan kreeg een naaktfoto van Sia in handen en heeft die proberen te verkopen voor behoorlijk wat geld. Dit moet natuurlijk vervelend zijn en ik kan me voorstellen dat ze in paniek was. Maar Sia loste die op een coole manier op, door de bewuste foto als “kerstcadeau” te verpakken.

“Iemand probeert blijkbaar naaktfoto’s van mij aan mijn fans te verkopen. Bespaar je geld, hier is hij gratis. Elke dag is Kerstmis!”, schreef de zangeres op Twitter.

Reacties

De meeste reacties zijn positief, ze noemen haar namelijk zelfs een legende. Anderen zijn verbaasd, maar tegelijkertijd ook positief

Respect!

DELEN
Vorig artikelDit zijn de favoriete hotspots van de BN’ers
Volgend artikelYouTuber Mark Hoek deelt grootste KFC beker ooit uit!
Ik ben veel met social media bezig. Mijn moeder zei: 'ga toch eens iets nuttigs doen'. Toen dacht ik bij mezelf "ik ga hier iets nuttigs mee doen". Als de dag van vandaag schrijf ik nu artikelen. Artikelen wat over vanalles gaat. Het zou zelfs over jou kunnen gaan... En ik houd van koffie (dit wordt meestal ook zo standaard gezegd). Het liefste cappuccino/macchiato. Wat doe ik op de site en waar schrijf ik over? Dit is een vraag die vaak wordt gesteld, deze vraag stel ik vooral mezelf. Ik houd mij vooral bezig over het nieuws rondom: YouTube en muziek. Naast het schrijven ben ik ook bezig met de groei van de site. Ik ben manager en zie de site graag groeien, help jij mee?!