Home TV Nieuws TV NL Scully en Mulder vervolgen zoektocht naar zoon in ‘The X-Files’

Scully en Mulder vervolgen zoektocht naar zoon in ‘The X-Files’

DELEN
THE X-FILES: L-R: David Duchovny and Gillian Anderson in the "This" episode of THE X-FILES airing Wednesday, Jan. 10 (8:00-9:00 PM ET/PT) on FOX. ©2017 Fox Broadcasting Co. Cr: Shane Harvey/FOX

Afgelopen donderdag konden The X-Files fans weer heerlijk genieten van een nieuw seizoen dat inmiddels zijn 25 jarige bestaan viert. In de 10 afleveringen van dit nieuw seizoen zullen uiteraard weer Gillian Anderson en David Duchovny weer te bewonderen zijn als de iconische FBI -agenten Dana Scully en Fox Mulder die een zoektocht op touw zetten om zoon William te vinden. Dat is te zien in aflevering 2 waar ook een oude vriend van Scully en Mulder een geheim onthuld.

Cast

Naast David Duchovny en Gillian Anderson bestaat de cast uit vertrouwde en nieuwe gezichten. Mitch Pileggi keert terug in zijn rol als Walter Skinner. William B. Davis is wederom te zien als ‘The Smoking Man‘. Actrice Barbara Hershey (Once Upon A Time) is nieuw aan de cast toegevoegd. Ze zal veel teweeg gaan brengen als een krachtig personage die werkzaam is voor een ‘mysterieuze organisatie’.

‘The X-Files’: een van de meest succesvolle tv-series ooit

Sinds de eerste aflevering in 1993 is ‘The X-Files’ wereldwijd uitgegroeid tot een begrip en wordt beschouwd als een van de meest succesvolle tv-series aller tijden. De terugkeer van de hitserie in 2016 trok in Amerika 16 miljoen kijkers en ‘The X-Files’ is bekroond met maar liefst zestien Emmy’s, vijf Golden Globes en een Peabody Award. Dit nieuwe seizoen, in het jubileumjaar waarin ‘The X-Files’ 25 jaar bestaat, is wederom een creatie van uitvoerend producent en bedenker Chris Carter en uitvoerend producent Glen Morgan.

Het nieuwe seizoen van ‘The X-Files’ is iedere donderdag om 21.00 uur te zien op FOX

Bron: FOX Nederland