Home Nieuws Jongeren Scoren of 40 dagen zonder seks zitten?

Scoren of 40 dagen zonder seks zitten?

DELEN

Scoren, scoren en nog eens scoren

In de allerlaatste aflevering van ’40 dagen zonder seks’ besteden we aandacht aan de 26 jarige Rowin uit Delft. Hij is eigenlijk een relatieman maar sinds het uit is met zijn vriendin is hij werkelijk op vrouwenpad en scoort hij er helemaal op los,Leterlijk en firguurlijk! Zo heeft Rowin 3 tot 5 keer per week seks met verschillende vrouwen, lelijk of niet als hij maar even kan pompen voor de lust. Hij besteedt dan ook vele uren per dag met zijn diverse vrouwen die hij spreekt op de Tinder app. Maar mocht Rowin voor een relatie gaan dan keurt hij wel weer de vrouwen, dat is anders, maar als het om de seks gaat maakt het hem niet zoveel uit wie hij voor zich heeft.

Ik wil gewoon seks. Ik ga nu alleen voor lust. Maar voor relaties is dat anders, ik wil dan natuurlijk wel een mooie vrouw.”

Als je verder kijkt dan zijn stoere uiterlijk en afgetrainde lichaam zie je een onzekere man, die de aandacht van vrouwen gebruikt om een leegte op te vullen.

Zijn 40 dagen gaan dan ook niet zonder slag of stoot. Presentator Johan Eikelboom en coach Fajah Lourens stuiten keer op keer op zijn onzekerheid. Gaat het de Delftse Rowin lukken om die te laten varen en voorgoed af te rekenen met zijn zucht naar aandacht?

Uitzending: Dinsdag 21 november 2017 21.25 NPO 3

Bron: EO/ 40 dagen zonder seks