Home Muziek Nieuws Muziek BE Sam Smith ‘The Thrill Of It All’ Tour

Sam Smith ‘The Thrill Of It All’ Tour

DELEN
Dit is Sam Smith starend naar… Rechten voor Livenation

Het moge duidelijk zijn: het popfenomeen met die unieke hemelse stem van enkele jaren geleden is terug! Sam Smith heeft én een nieuw album klaar, ‘The Thrill Of It All’ (release 3 november) met een eerste single “Too Good At Goodbyes” bovenaan zowat alle charts overal ter wereld, én ambitieuze tourplannen met de grootste headline shows tot nu toe in zijn carrière! Op vrijdag 4 mei 2018 brengt hij zijn “The Thrill Of It All Tour” naar het Sportpaleis in Antwerpen. Tickets gaan volgende week vrijdag 27 oktober om 10u in verkoop via proximusgoformusic.be en livenation.be.

Verovering

Drie jaar geleden veroverde de Britse zanger de wereld met zijn prachtige debuutalbum ‘In the Lonely Hour’ en onsterfelijke hits als “Stay With Me” en “Money On My Mind”. Hij schitterde op Rock Werchter 2014 en verkocht Vorst Nationaal uit in 2015. Sindsdien is Sam Smith één van de grootste artiesten op deze planeet met meer dan 12,5 miljoen verkochte albums wereldwijd, en tal van indrukwekkende prijzen op zijn kast, waaronder een Academy Award, een Golden Globe, drie Brit Awards en vier Grammy’s.

Unieke stem

Op zijn nieuwe album ‘The Thrill Of It All’ etaleert Sam Smith opnieuw zijn unieke stem met uitzonderlijk groot stembereik en zijn songschrijftalent. Op het tien nummers tellende album omringt Smith zich met een topteam aan producers als Timbaland, Malay, Stargate, Jason “Poo Bear” Boyd en Smith’s trouwe creatieve bondgenoot Jimmy Napes, met wie hij eerder al het Song of the Year en Record of the Year winnende “Stay With Me” schreef.

Een dansvideo voor de P!nk fans!

Tour

In 2018 gaat Sam Smith de baan op met zijn nieuwe album. De ‘The Thrill of It All Tour” start op 20 maart in Engeland, brengt hem daarna naar het Europese vaste land en trekt vervolgens naar Noord-Amerika. Stip alvast vrijdag 4 mei aan in je agenda voor het nu al veelbelovende concert van Sam Smith in het Antwerps Sportpaleis!

Tip voor de allergrootste fans: ieder pre-order van het nieuwe album geplaatst voor 24 oktober – 12 uur in de officiële webstore op Sam Smiths website geeft recht op een code die je toegang biedt tot de ticket pre-sale voor het concert.

Bron: Livenation

Shalia’s Debuutsingle “Not Alone” Officieel Uitgebracht!

 

DELEN
Vorig artikelEindelijk dropt Joost ‘Scandinavian Boy’!
Volgend artikelAlle remmen los: Dennis fuift in de villa van Simon Cowell
Ik ben veel met social media bezig. Mijn moeder zei: 'ga toch eens iets nuttigs doen'. Toen dacht ik bij mezelf "ik ga hier iets nuttigs mee doen". Als de dag van vandaag schrijf ik nu artikelen. Artikelen wat over vanalles gaat. Het zou zelfs over jou kunnen gaan... En ik houd van koffie (dit wordt meestal ook zo standaard gezegd). Het liefste cappuccino/macchiato. Wat doe ik op de site en waar schrijf ik over? Dit is een vraag die vaak wordt gesteld, deze vraag stel ik vooral mezelf. Ik houd mij vooral bezig over het nieuws rondom: YouTube en muziek. Naast het schrijven ben ik ook bezig met de groei van de site. Ik ben manager en zie de site graag groeien, help jij mee?!