Home Reviews Game Review Need For Speed Payback Ps4

[Review] Need For Speed Payback Ps4

DELEN

Need For Speed is een te gekke racegame. Ik speelde het voor het eerst dus kan mijn eerste raceervaring vertellen.

Gameplay

Je start als een racer en probeert steeds meer missies aan te gaan. Je wordt uitgedaagd om eerste te worden voor een geldbedrag. Je kan het weigeren, maar het is beter om de deal aan te gaan natuurlijk. In de game heb je last van polities, die kan je proberen uit te schakelen door ze te beuken. Ze crashen dan, achtervolgen zullen ze dus dan niet meer. Het is wel stom dat je soms heel veel politie kan krijgen, de andere keer helemaal niet. Als je het dan een keer in een missie hebt gehaald, komen ze helemaal niet meer. Dat maakt het niet zo realistisch en kinds.

Graphics

Auto’s zijn super nagemaakt en kan je ook aanpassen. De kleuren zijn heel mooi en het beeld loopt eigenlijk nooit vast. Dat is wel belangrijk, bij een bocht kan dit veel invloed hebben waardoor er een mogelijke kans is dat je je hoge positie verliest.

Besturing

Gassen is gassen, net als in allerlei andere games. De rest van de besturing is ook gemakkelijk en kan je ook aanpassen. Zo kan je bijvoorbeeld de gevoeligheid aanpassen, waardoor het sturen wat zwaarder gaat. Dat valt allemaal eenvoudig in te stellen.

Audio

Geluid is als ieder andere game belangrijk. Het hoort je een realistische ervaring te geven, dat doet deze game zeker. In een game wordt er tegen je gepraat en als er politie komt, hoor je dat uit je controller komen. Dat is een te gekke ervaring.

Conclusie

Vette game, ik zou hem zeker aanraden. Je kan veel dingen aanpassen, geen bugs ontdekt en blijft altijd een uitdaging.