Home Reviews Game Review Call of Duty – WW2 PS4

[Review] Call of Duty – WW2 PS4

DELEN

Call of Duty WWII is een versie waar een hoop mensen op hebben gewacht. Maar is de game ook zo goed als in de fantasie?

Gameplay

Als een held probeer je je land terug te veroveren. Met de vette graphics lijkt het allemaal realistisch en zal je dus ook je best doen om niet dood te gaan. Net als in het echt heb je maar één leven, helaas. Automatisch ga je voorzichtig te werk en probeer je alles in één keer te doen. In het begin zijn er dan ook wel duidelijke instructies om dat doel te bereiken.

Technieken

Er zitten genoeg technieken in waardoor je een level wel kan halen. Ik denk dat het bijna onmogelijk is om een level te halen, zonder geneesmiddelen. Als soldaat moet je niet bang zijn voor een paar kogels die je lichaam in worden geschoten. Het gebruiken van geneesmiddelen lijkt het halen van een level gemakkelijk, maar dat is helemaal niet zo. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad zijn er steeds minder geneesmiddelen. Je moet dus weten wanneer het echt noodzakelijk is om ze te gebruiken.

Bug

Ineens kon ik zonder doodgeschoten te worden doorlopen. Hoe ik het voor elkaar had gekregen weet ik niet meer precies. Redelijk makkelijk ging het in ieder geval wel. Ik kon iedereen doodschieten, maar zij mij niet. Dat zorgde ervoor dat ik checkpoints zo had bereikt. Verleidelijk wel om door te lopen, maar ik werd wel afgestraft. Op een gegeven moment kon ik bepaalde dingen niet meer doen omdat mijn gezondheidsbalk niet kon verminderen. Het gevolg was dat ik de game helemaal opnieuw moest doen, een level opnieuw doen hielp niet. Niet meer doen dus, zei ik tegen mezelf.

Audio

Het geluid van het schieten klonk realistisch, ook liep de mond en spraak gelijk. Dat was wel vet. De muziek was ook wel rustig en het tempo liep op bij momenten waar er actie moest zijn.

DELEN
Vorig artikelFoto’s Essential ‘felicity circus’ MECC Maastricht 9 december 2017 1/3
Volgend artikel[Review] Need For Speed Payback Ps4
Ik ben veel met social media bezig. Mijn moeder zei: 'ga toch eens iets nuttigs doen'. Toen dacht ik bij mezelf "ik ga hier iets nuttigs mee doen". Als de dag van vandaag schrijf ik nu artikelen. Artikelen wat over vanalles gaat. Het zou zelfs over jou kunnen gaan... En ik houd van koffie (dit wordt meestal ook zo standaard gezegd). Het liefste cappuccino/macchiato. Wat doe ik op de site en waar schrijf ik over? Dit is een vraag die vaak wordt gesteld, deze vraag stel ik vooral mezelf. Ik houd mij vooral bezig over het nieuws rondom: YouTube en muziek. Naast het schrijven ben ik ook bezig met de groei van de site. Ik ben manager en zie de site graag groeien, help jij mee?!