Home Releases Videoland releases juli 2022

Videoland releases juli 2022

© Videoland

Wat speelt bij Videoland in juli: ‘Echte Gooische Moeders: La Dolce Vita,’ een nieuw seizoen van ‘Love Island’, ‘De Ware Jacob,’ ‘Remco vs. Pharma’ en nog veel meer!

Het wordt een Zomer vol Liefde bij Videoland! Zo kunnen abonnees in juli dagelijks wegzwijmelen bij alle ontwikkelingen in ‘Love Island’ én in ‘B&B Vol Liefde,’ wat een week vooruit te kijken is bij Videoland. Ook ‘Temptation Island: Love or Leave’ komt in juli tot een hoogtepunt. Nog niet genoeg liefde, kijk dan mee met Jacobs turbulente, Portugese leven in realityserie ‘De Ware Jacob.’ Zelf nog geen vakantieplannen? Kijk dan mee met de Echte Gooische Moeders, die op een welverdiende mom break gaan door Italië. Naast alle Nederlandse, original content verschijnen er in juli ook nieuwe seizoenen van ziekenhuisserie ‘New Amsterdam’ en ‘A Million Little Things.’  Bekijk hieronder de Videoland-highlights van juli.

New Amsterdam S4

Bij dokter Max Goodwin staat de patiënt voorop en in het meest complexe ziekenhuis van New York, New Amsterdam, probeert hij de bureaucratie te doorbreken om zo de beste zorg te bieden aan zijn patiënten. In seizoen vier wordt de dynamiek tussen Max en Sharpe persoonlijker. Iggy schakelt een oude kennis in om te helpen bij een gespannen situatie in het ziekenhuis, terwijl Blooms relatie met de nieuwe bewoners van de spoedeisende hulp een moeilijke start kent. Ondertussen bevindt Reynolds zich in een lastige positie met dr. Baptiste en zijn vrouw dr. Lyn Malvo.

Seizoen vier van ‘New Amsterdam’ is vanaf 1 juli te bingen bij Videoland. De eerdere drie seizoenen zijn al te zien bij Videoland.

A Million Little Things S4

Vriendschap is allesomvattend, en dat geldt ook voor een groep vrienden in Boston. De een is succesvoller in zijn werk en privéleven dan de ander, maar ze hebben allemaal het idee op een dood spoor te zitten. Als de vrienden worden opgeschrikt door een dramatische gebeurtenis, beseffen ze hoe bijzonder hun vriendschap is. Ze besluiten voortaan alles uit het leven te halen.

Seizoen vier van ‘A Million Little Things’ is vanaf 4 juli te bingen bij Videoland. De eerdere drie seizoenen zijn al te zien bij Videoland.

Remco vs. Pharma

De topfitte triatleet en tech ondernemer Remco (41 jaar) krijgt enkele jaren geleden te horen dat hij de progressieve zenuwziekte MS heeft. Waar andere patiënten braaf hun pillen slikken en afwachten welke volgende stap de ziekte zal zetten, besluit Remco om zelf in actie te komen. Wat hem wacht is de persoonlijke strijd van een eenling tegen Big Pharma.

De Videoland Original documentaire ‘Remco vs. Pharma’ is vanaf 6 juli in zijn geheel te zien bij Videoland.

Finale ‘Temptation Island: Love or Leave’

Monica Geuze en Kan Gorgels volgen de liefdesavonturen van vier Nederlandse koppels en verschillende singles op de Dominicaanse Republiek. Hoe loopt het liefdesexperiment af?

‘Temptation Island: Love or Leave’ is elke donderdag te zien bij Videoland. De seizoensfinale is op 7 juli te zien.

De Verraders België

Staf Coppens neemt achttien bekende Vlamingen mee naar een mysterieus kasteel voor een psychologisch spel vol leugens, verraad, manipulatie en verdachtmakingen.

‘De Verraders België’ is vanaf 9 juli te bingen bij Videoland.

Love Island

We volgen een aantal jonge Nederlandse en Vlaamse singles tijdens hun verblijf in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland. Ze hopen de ware liefde te vinden tijdens hun summer of love, waarbij ze dag en nacht onder toezicht staan van camera’s. Om zo lang mogelijk op het eiland te mogen blijven, moeten de singles koppels vormen. Als kijker heb je thuis het (liefdes)lot van de kandidaten volledig in handen. Via de ‘Love Island’-app kun je stemmen op je favoriete koppel.

Het nieuwe seizoen van ‘Love Island’ is vanaf 11 juli  te zien bij Videoland. 

S.W.A.T. S4

Als de politie in Los Angeles hulp nodig heeft, komt het S.W.A.T.-team van Daniel ‘Hondo’ Harrelson in actie. De voormalig marinier is loyaal aan zijn collega’s in het blauw, maar ook aan ‘de straat’ en pleit voor wederzijds respect. De goedgetrainde mannen en vrouwen uit Hondo’s team nemen dagelijks risico’s om levens te redden en misdaden op te lossen.

Seizoen vier van ‘S.W.A.T.’ is vanaf 11 juli te bingen bij Videoland. De eerdere drie seizoenen zijn al te zien bij Videoland.

De Ware Jacob

Jacob, de grote blikvanger van het eerste seizoen ‘B&B Vol Liefde’ probeert na twee moeizame jaren in het toerisme zijn villa Casa do Monte nieuw leven in te blazen. We volgen het wel en wee in de B&B met alle chaos van dien en krijgen een inkijkje in zijn turbulente liefdesleven. Daarnaast kijkt Jacob altijd vooruit en bezoekt hij potentiële nieuwe villa’s om in de toekomst een nieuw miljoenenproject te kunnen starten. Jacob bereidt zich gedurende de serie voor op een summerparty compleet in de jaren ’80 stijl om het zomerseizoen in te luiden en de grote vraag is of hij dit doet met een vrouw aan zijn zijde.

De realityserie ‘De Ware Jacob’ is vanaf 15 juli wekelijks te zien bij Videoland. Daarnaast geniet je van een nieuw seizoen van’ B&B Vol Liefde,’ dat vanaf 11 juli een week vooruit te kijken is bij Videoland.

Echte Gooische Moeders: La Dolce Vita

In deze vakantiespecial gaan Bo, Florine, Leslie en Pauline op girls’ trip door Italië. Ze laten hun gezinnen achter voor een welverdiende mom break vol tijd en aandacht voor elkaar. De dames beginnen in Milaan en rijden via tussenstops in Toscane en Rome door naar de prachtige Amalfikust.

‘Echte Gooische Moeders: La Dolce Vita’ is vanaf 24 juli wekelijks te zien bij Videoland

ffff

EN VERDER

SERIES

Het A-woord Seizoen 1 2/7/2022 drama

FILMS

12 Years a Slave 1/7/2022 Drama, Geschiedenis
3 Days to Kill 1/7/2022 Actie, Thriller
A Perfectly Normal Family 1/7/2022 Drama, Komedie
Chasing Waterfalls 1/7/2022 Romantiek
Demain Tout Commence 1/7/2022 Drama, Komedie
Loving Pablo 1/7/2022 Crime, Drama
Eté 85 1/7/2022 Drama, Romantiek
Falling for Vermont 1/7/2022 Drama, Romantiek
Inside Llewyn Davis 1/7/2022 Drama, Muziek
Insidious: Chapter 2 1/7/2022 Horror, Thriller
John Wick 3 1/7/2022 Actie, Thriller
Kin 1/7/2022 Actie, Sci-fi
Labor Day 1/7/2022 Drama, Romantiek
Long Shot 1/7/2022 Romantiek, Komedie
Love Unleashed 1/7/2022 Romantiek
The Art of Us 1/7/2022 Romantiek
The Salzburg Story 1/7/2022 Romantiek
While You Were Dating 1/7/2022 Romantiek
Prisoners 1/7/2022 Crime, Thriller
The Next Three Days 1/7/2022 Actie, Thriller
Trading Paint 1/7/2022 Actie
Valerian 1/7/2022 Actie, Sci-fi
Into The Dark: The Current Occupant 4/7/2022 Horror
Money Plane 10/7/2022 Actie
The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 15/7/2022 Avontuur, Sci-fi
Fukushima 50 23/7/2022 Drama
Boss Level 30/7/2022 Actie, Sci-fi

Programma;s

Amazing Spaces 4 10/7/2022
B&B Vol Liefde 2 11/7/2022
Ik Weet Er Alles Van 4 11/7/2022
Gordon, Gino & Fred Op Reis Door Griekenland 1 12/7/2022
Team Spoedeisende Hulp Australië 1 12/7/2022
Paris in Love 1 14/7/2022
Ondernemerslounge 2 GO 7 17/7/2022
Married at First Sight USA 14 21/7/2022
Spoedeisende Hulp Australië 2 25/7/2022
Canada’s Drag Race 2 30/7/2022
House of Drag 2 30/7/2022

Kids

Ballerina 1/7/2022
Corgi 1/7/2022
Playmobil: de Film 1/7/2022
Sammy’s Avonturen 2 1/7/2022
Tarzan 1/7/2022
De Sprookjessprokkelaar 9/7/2022
Joris en de Draak 9/7/2022
Minidisco: Hoedje van Papier 9/7/2022
Sprookjesmusical: De Gelaarsde Kat 9/7/2022
Sprookjesboom Seizoen 3 + 4 9/7/2022

NU bij Videoland

TAFKAL Live

Ruben Nicolai, Tijl Beckand, Ruben van der Meer, Jeroen van Koningsbrugge en Patrick Lodiers: ze staan synoniem voor improvisatie en belastingfraude, maar met dat laatste toeren ze niet. Als The Artists Formerly Known As Lama’s (TAFKAL) spelen zij sinds maart 2022 in het hele land. Geen show is hetzelfde, maar deze in Den Haag was toevallig wel heel erg goed! Te zien vanaf 19 juni. 

De registratie van ‘TAFKAL’ is vanaf 19 juni te zien bij Videoland. Na de zomer kan je genieten van nóg meer TAFKAL, want dan start onze exclusieve Original serie!

Ze Weten Alles Van Je

In 2018 verdwijnt cyberexpert Arjen Kampuis op mysterieuze wijze in Noorwegen. Tot op de dag van vandaag roept de verdwijning veel vragen op en is zijn verhaal voer voor complottheorieën. Hoe kan het dat zijn telefoon een paar dagen na zijn verdwijning opeens aan is gegaan? Zit er ‘iemand’ of ‘iets’ achter zijn verdwijning? In de nieuwe serie – een mix tussen drama en fictie – ‘Ze Weten Alles Van Je’ duikt onderzoeksjournalist Nadia (Charlie Chan Dagelet) in de vermissing van cyberexpert Arjen Kamphuis. Andere rollen in de serie zijn weggelegd voor Monic Hendrickx en Jim Deddes.

De Videoland Original serie ‘Ze Weten Alles Van Je’ is vanaf 29 juni te bingen bij Videoland.

Op Hete Kolen: Het Leven volgens Emile Ratelband

We volgen Emiles voorbereidingen voor zijn emigratie naar Thailand met zijn twaalfjarige zoon Emilio. Hij wil Nederland achter zich laten en zijn brood daar gaan verdienen. Gedurende het vertrek en zicht op de toekomst, worden ook het verleden en heden geportretteerd. Wie is het verschijnsel Ratelband nu echt?

De Videoland Original documentaire ‘Op Hete Kolen: Het Leven volgens Emile Ratelband’ is nu in zijn geheel te zien bij Videoland.

De Wereld van Eva

We kennen Eva Jinek van haar messcherpe interview-skills en de gave om gevoelige onderwerpen aan te kaarten aan haar talkshowtafel. In ‘De Wereld van Eva’ laat ze een andere kant zien en gaat ze in gesprek over de intieme zaken die komen kijken bij het moederschap anno 2022. Dat doet ze met experts, medisch specialisten en ouders zelf. Met oprechte interesse en humor – met het doel om taboes en schaamte te doorbreken en op die manier een open gesprek te voeren over het leven van moeders in Nederland. Wat gaat er goed? En: wat moet beter?

‘De Wereld van Eva’ is nu te bingen bij Videoland.

LAATSTE KANS

Titel / seizoen / beschikaar tot en met

Alvin and the Chipmunks 5-7-2022
Alvin and the Chipmunks 2: The Squeakquel 5-7-2022
Alvin and the Chipmunks 3: Chipwrecked 5-7-2022
Paddington 2 5-7-2022
The Foreigner 7-7-2022
The Big Short 8-7-2022
Birdman 15-7-2022
Captain Phillips 15-7-2022
The Sun is Also a Star 15-7-2022
Django Unchained 22-1-2021
Dope 22-1-2021
Fight Club 22-1-2021
A Cure for Wellness 24-1-2022
Catch Me If You Can 30-7-2022
Blazing Team 1 31-7-2022
Gone Girl 31-7-2022
Overspel 1 t/m 3 31-7-2022
Rain Man 31-7-2022
The Silence of the Lambs 31-7-2022
The Terminator 31-7-2022

Bron en foto © Videoland

Vorig artikelMiguel Araujo blijft bij FC Emmen
Volgend artikelWillem II lanceert uitshirt 22-23