Home Reviews Game Review Hitman 3: Seven Deadly Sins

[Review-in-Progress] Hitman 3: Seven Deadly Sins

Hitman 3 was al één van mijn favoriete spellen van dit jaar (tot in elk geval dit moment), maar zal deze DLC het waard zijn?

Op dit moment twijfel ik hier echter over. Natuurlijk kun je op dit moment het met een korrel zout nemen aangezien er nog maar één van de zeven delen beschikbaar is om te downloaden.

De eerste van de zonden is hebzucht en dat komt in de hele gameplay erg goed terug. Bij de eerste DLC keer je terug naar Dubai waar je weer een aantal moorden zult moeten uitvoeren. Elke kill heeft weer zijn eigen challenges. Zo zullen sommigen een specifiek wapen nodig hebben. Elke kill levert munten op die je kunt bewaren om te sparen of uit kunt geven voor nieuwe wapens voor de volgende kill. Hoe jij het aan wilt pakken laat het spel zoals vanouds weer ovoer aan jou. Geef je geld uit of zoek je de benodigde spullen in de wereld.

Het is wel jammer dat IO Interactive heeft gekozen om oude locaties te pakken en niet voor echt nieuwe content te gaan. De challenges zijn zeker lekker uitdagend en je zult alles uit de kast moeten pakken om het goed te doen. Toch had ik op meer gehoopt. Al waren het kleine aanpassingen in het level geweest. Nu voelt het toch wel erg meer van hetzelfde.

Op dit moment is er nog maar één onderdeel van de DLC beschikbaar, maar als ze allemaal deze hoeveelheid content bevatten en divers zijn zal het de € 29,99 zeker waard worden. Maar het kan dus ook compleet anders worden. De missies zitten goed in elkaar en laten je nog iets langer genieten van Agent 47. Op dit moment heb ik dus niet echt een advies of je het moet aanschaffen of niet behalve wanneer je enorm van Agent 47 houdt, dan is het een solide uitbreiding.