Home Releases Nederland Game Releases FIFA 19 PRE ORDER: Nu beschikbaar voor PS4 en andere consoles

FIFA 19 PRE ORDER: Nu beschikbaar voor PS4 en andere consoles

Het is zover! De release van FIFA 19 is aangekondigd op het jaarlijkse E3 evenement, dat afgelopen weekend plaatsvond in Hollywood, LA. Tijdens dit grootste evenement kondigt Electronic Arts haar nieuwe games en releases aan, waaronder het populaire voetbalspel FIFA. De nieuwe versie van het spel komt uit op vrijdag 28 september 2018.

FIFA 19 pre order is nu mogelijk via diverse gameshops. De gemiddelde pre order prijs ligt op 69,99 euro voor de standard edition. Naast de standaard editie komen er nog twee edities te weten; de Champions edition en de Ultimate edition. Als je het ons vraagt heb je er alleen iets aan wanneer je fan bent van FUT (FIFA Ultimate Team). Je krijgt namelijk spelers, pakjes en kits die alleen te gebruiken zijn in FUT. Het enige extra overige voordeel is dat je het spel drie dagen eerder kunt spelen dan de rest van Nederland.

Er zijn een aantal veranderingen in de gameplay van de nieuwe FIFA. Zo komt er een FIFA 19 Champions League modus en wordt de Jupiler League ook toegevoegd! Dus als je fan bent van FC Emmen is dit hét jaar waarin je met dit team kunt spelen. Onder het genot van de soundtrack van Hans Zimmer de Champions League spelen is in onze ogen een waardevolle toevoeging. Dit was niet mogelijk geweest als FIFA de rechten niet had gekregen. Verder worden er veel verbeteringen voor de grafische gameplay op de Nintendo Switch beloofd, hetgeen wat vorige jaar nog een kleine teleurstelling was.

Er is ondanks de uitspraken van de game ontwikkelaar nog weinig bekend over het spelen van FIFA 19 met VR. Maar we zien de verschillende scenario’s en extra gamemodus al voor ons: de speech van trainers in de kleedkamers of de onderhandelingen bij transfers.

Al met al kijken wij erg uit naar de release en zo is de FIFA 19 pre order al beschikbaar voor ps4, xbox one, xbox 360, pc en de nintendo. Vergelijk prijzen van de gameshops nu zelf en houdt de FIFA 19 release in de gaten! Wij kunnen niet wachten om het spel te gaan spelen, wat jullie? Laat een reactie achter in de comments!

Vorig artikelWTF! DJ Jean gaat helemaal uit zijn dak
Volgend artikel‘Kwisconcert’ met Niels van der Laan en Jeroen Woe