Home Releases Prime Video nieuwe releases november 2023

Prime Video nieuwe releases november 2023

Keanu Reeves as John Wick in John Wick 4. Photo Credit: Murray Close © Independent Films

Dit zijn de nieuwe releases van Prime Video voor Augustus 2023Check alle info!

INVINCIBLE SEASON 2

Vanaf 3 november

Gebaseerd op de baanbrekende stripreeks van Robert Kirkman, Cory Walker en Ryan Ottley, draait Invincible om de achtienjarige Mark Grayson die een normale tiener lijkt te zijn, behalve dan dat zijn vader de krachtigste superheld op aarde is (of was). Nog steeds aangeslagen door Nolan’s verraad in het eerste seizoen, probeert Mark zijn leven opnieuw op te bouwen. Ondertussen kampt hij met een legio nieuwe bedreigingen terwijl hij ondertussen zijn grootste angst bestrijdt – om net als zijn vader te worden.

GIEL: DROMEN ZONDER GRENZEN

Vanaf 16 november

In Giel: Dromen zonder Grenzen wordt de grootste (online) persoonlijkheid van de afgelopen jaren, Giel de Winter gevolgd. 2023 is een belangrijk jaar voor de presentator, dj en ondernemer. Met zijn nieuwe bedrijf: Signal Stream wil hij de internationale markt veroveren. Ondertussen werkt Giel hard voor StukTV, runt hij ondernemingen en wil hij tijd vrijmaken voor zijn gezin. Als vader van een jong gezin struggelt Giel iedere dag met zijn work-life balance. Lukt het hem om alle ballen hoog te houden?

OVERIGE RELEASES OP PRIME VIDEO

UITGEBREIDE SELECTIE UIT DE JAMES BOND 007 CATALOGUS  –  1 NOVEMBER

FISHERMAN’S FRIENDS: ONE AND ALL  –  3 NOVEMBER

ROMANCERO  –  3 NOVEMBER

DON’T WORRY DARLING  –  7 NOVEMBER

007: ROAD TO A MILLION  –  10 NOVEMBER

BIHTER   –  16 NOVEMBER

TWIN LOVE  –  17 NOVEMBER

BOTTOMS  –  21 NOVEMBER

JOHN WICK: CHAPTER 4  –  23 NOVEMBER

ELF ME  –  24 NOVEMBERAMBULANCE  –  24 NOVEMBER

TE KOOP OF TE HUUR VIA PRIME VIDEO

MISSION: IMPOSSIBLE – DEAD RECKONING (PART ONE)  –  12 OKTOBER

TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES: MUTANT MAYHEM  –  19 OKTOBER

MY BIG FAT GREEK WEDDING 3  –  8 NOVEMBER

EQUALIZER III  –  9 NOVEMBER

STRAYS (2023)   –  15 NOVEMBER

OPPENHEIMER (2023)  –  22 NOVEMBER

BARBIE  –  22 NOVEMBERTHE MEG 2  –  28 NOVEMBER

BINNENKORT

Candy Cane Lane

In deze kerstkomedie speelt Eddie Murphy, Chris, die vastbesloten is om dit jaar de wedstrijd van het ‘best versierde’ huis in zijn buurt te verdienen. 

Wanneer Chris per ongeluk een deal sluit met Pepper, een ondeugende elf gespeeld door Jillian Bell, om zijn kansen op de winst te vergroten, wekt zij met een magische spreuk het bekende Amerikaanse kerstliedje ‘12 Days of Christmas’ tot leven en veroorzaakt complete chaos in de hele stad. Met het risico de feestdagen voor zijn familie te verpesten, moeten Chris zijn vrouw Carol (Traccee Ellis Ross) en hun drie kinderen in een race tegen de klok proberen om Pepper’s betovering te verbreken, magische wezens te verslaan en Kerstmis voor iedereen te redden voor het te laat is… 

Expats

Vanaf 26 januari

De zesdelige serie Expats, geregisseerd door Lulu Wang en gebaseerd op de internationale bestseller The Expatriates van Janice Y.K. Lee, is vanaf 26 januari 2024 op Prime Video te zien.

In Expats schitteren enkele grote namen uit de filmindustrie, waaronder Academy Award- en Emmy-winnende actrice Nicole Kidman (Big Little Lies, The Undoing), Sarayu Blue (Never Have I Ever, Blockers), Ji-young Yoo (The Sky Is Everywhere, Smoking Tigers), Brian Tee (Chicago Med, Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows) en Jack Huston (House of Gucci, Fargo). Nicole Kidman en Lulu Wang zijn tevens als uitvoerend producent verbonden aan de serie. De een na laatste aflevering heeft een speelduur vergelijkbaar met die van een speelfilm.

Bron en foto © Prime Video

Vorig artikelWIN! Loki S2 goodiepakket
Volgend artikelOnce Upon a Time-actrice Lana Parrilla naar Heroes Dutch Comic Con – Laatste tickets in verkoop!