Home Releases Prime Video nieuwe releases – november 2022

Prime Video nieuwe releases – november 2022

© Prime Video

Dit zijn de nieuwe releases van Prime Video voor november 2022

MY POLICEMAN

Vanaf 4 november

My Policeman is een prachtig verhaal over verboden liefde en veranderende sociale conventies. My Policeman volgt drie jonge mensen – politieagent Tom (Harry Styles), lerares Marion (Emma Corrin) en museumconservator Patrick (David Dawson) – terwijl ze een reis maken in het Groot-Brittannië van de jaren 1950. Wanneer in de jaren ’90 terugblikken op veertig jaar geleden zijn Tom (Linus Roache), Marion (Gina McKee) en Patrick (Rupert Everett) nog steeds vol van verlangens en spijt, maar nu hebben ze een laatste kans om de schade van het verleden te herstellen. Gebaseerd op het boek van Bethan Roberts, maakt regisseur Michael Grandage een visueel betoverend, ontroerend portret van drie mensen die gevangen zitten in de verschuivende stromingen van de geschiedenis, vrijheid en vergeving. In de hoofdrollen; Harry Styles, Emma Corrin, Gina McKee, Linus Roache, David Dawson, en Rupert Everett.

OVERDOSE

Vanaf 4 november

Sara, hoofd van de drugseenheid van de politie van Toulouse, onderzoekt een go-fast tussen Spanje en Frankrijk, waarbij haar vroegere minnaar, Raynal, undercover is. Ze ontdekt al snel dat haar zaak verband houdt met de moord op twee tieners in een Parijs ziekenhuis, die wordt onderzocht door Richard, de plaatselijke misdaadbaas. Gedwongen om samen te werken om de moordenaar te vinden en de go-fast te stoppen, bevinden Sara en Richard zich in een ademloze race tegen de klok op de wegen van Spanje en Frankrijk terwijl hun aantrekkingskracht tot elkaar groeit.
De cast bestaat uit: Sofia Essaïdi, Assaad Bouab en Alberto Ammann

© Prime Video

SAVAGE X FENTY

Vanaf 9 november

Prime Video presenteert de langverwachte Savage X Fenty Show Vol.4, met Rihanna’s Savage X Fenty-collectie. Het vervolg op de Emmy-winnende Vol.3 bevat de nieuwste Savage X Fenty-stijlen van het muziek- en mode-icoon Rihanna.
 
Het spectaculaire evenement legt de lat dit jaar hoger met een nieuwe all-star line-up van modellen, acteurs en enkele van de grootste namen in de muziek, die de nieuwste Savage X Fenty stijlen laten zien.  Muzikale artiesten die optreden zijn: Anitta, Ángela Aguilar, Avani Gregg, Bella Poarch, Bretman Rock, Burna Boy, Cara Delevingne, Damson Idris, Joan Smalls, Kornbread, Lara Stone, Lilly Singh, Marsai Martin, Maxwell, Precious Lee, Sheryl Lee Ralph, Simu Liu, Taraji P. Henson, Taylour Paige, Winston Duke, Zach Miko, en nog vele anderen.
Rihanna is uitvoerend producent en creatief directeur van Savage X Fenty Show Vol.4.

RUUD GULLIT EN DE MYSTERIES VAN HET OUDE EGYPTE

Vanaf 11 november

Ruud Gullit en de Mysteries van het Oude Egypte is een 6-delige reisserie waarin de legendarische voetballer Ruud Gullit op zoek gaat  naar de schatten en mysteries van het oude Egypte. 

Iedereen kent Ruud Gullit, maar niemand weet dat hij al heel lang droomt van een reis naar het oude Egypte. Voor het eerst in zijn leven bezoekt hij het land waar hij al zo lang een obsessie voor heeft, maar waar hij nooit is geweest. Ruud Gullit doorkruist het land met zijn rijke geschiedenis, waar hij vrijdenkers en vooraanstaande wetenschappers ontmoet.

Hij komt in Ruud Gullit en de Mysteries van het Oude Egypte op plaatsen waar normaal niemand wordt toegelaten en zoekt antwoorden op de vragen die hij zich al heel lang stelt zoals: bestaat de vloek van Toetanchamon; waren het wel mensen die de piramides bouwden; wordt er een geheim verborgen onder de poten van de sfinx; waarom worden zwarte farao’s in de geschiedenis, kunst, TV en film vaak genegeerd?

MAMMALS

Vanaf 11 november

In dit 6-delige donker komische drama komen onthullingen en geheimen aan het licht als de complexiteit van het moderne huwelijk en trouw wordt blootgelegd. Wat gebeurt er in een wereld met acht miljard mensen nadat we ‘de ware’ hebben gevonden? Kunnen we trouw blijven aan de beloften die we nastreven als we tenslotte niet allemaal gewoon zoogdieren zijn?

Mammals volgt het verhaal van Jamie (James Corden), een chef-kok wiens wereld in elkaar stort wanneer hij schokkende geheimen ontdekt over zijn zwangere vrouw, Amandine (Melia Kreiling). Jamie gaat op jacht naar antwoorden met de hulp van zijn zwager Jeff (Colin Morgan). Door deze jacht worden ook de scheuren in Jeffs huwelijk met Jamie’s zus Lue (Sally Hawkins) groter.

GELDWOLVEN

Vanaf 14 november

Frank De Jong (Tom Van Dyck) is een timide en loyale fraude expert bij LDV verzekeringen. Wanneer hij op een dag in de steek gelaten wordt door zijn vrouw, beslist hij zijn leven drastisch om te gooien. Hij merkt dat eerlijk zijn misschien gewoon te lang duurt en gaat in zee mee zijn absolute tegenpool Chris De Wolf (Joren Seldeslachts). Deze charmante jongen leeft van dag tot dag en van de kleine oplichtingen die hij pleegt met zijn partner in crime Micky (Yannick Jozefzoon). De combinatie van Frank zijn kennis over de verzekeringswereld en de lef en overtuigingskracht van Chris en Miguel zorgen ervoor dat ze snel veel geld verdienen. Voor het eerste in zijn leven overtreedt Frank de regels en ontpopt zich tot een “mastermind” die iedereen te slim af is. Maar al snel worden ze eraan herinnerd dat men zich niet tegen alles in het leven kan verzekeren… Naast Tom Van Dyck, Joren Seldeslachts en Yannick Jozefzoon zien we ook Monic Hendrickx, Jade Olieberg, Koen De Sutter, Marjan De Schutter en Kim Hertogsschitteren in deze gloednieuwe fictiereeks in een regie van Gijs Polspoel (‘Down The Road’, ’Spitsbroers’, ‘Professor T.’)

BINNEN BIJ ORANJE, HELDENVERHALEN

Vanaf 16 november

In Binnen bij Oranje, heldenverhalen, kijken Louis van Gaal, Dick Advocaat, Rafael van der Vaart, Giovanni van Bronckhorst, Dirk Kuijt en Khalid Boulahrouz terug op eindtoernooien die ze meemaakten als onderdeel van het Nederlands Elftal. Oranjeavonturen die van dichtbij werden meegemaakt door toenmalig perschef van Oranje, maar bovenal voetbalicoon: Kees Jansma.
Kees was erbij. Hij is de man die jarenlang de brandjes moet blussen. Die verhalen uit de pers moet houden en spelers in bescherming neemt. De zes spelers en coaches van Oranje nemen samen met Kees één voor één plaats in een bioscoop setting waar zij in een openhartig gesprek een inside-blik geven op hun bijna gouden jaren in Oranje. Letterlijk even Binnen bij Oranje. Dit alles aan de hand van fragmenten van de meest memorabele momenten uit de EK’s en WK’s tussen 2004 en 2014. Wat ging er mis op het EK 2008 toen Oranje de sterren van de hemel speelde en vervolgens tegen Rusland kansloos eruit gingen? Wisten de spelers voorafgaand aan het EK van 2012 eigenlijk al dat het een fiasco zou worden? Maar ook de prachtige en inspirerende verhalen komen aan bod. Wat was de magie waardoor de WK zomer van 2010 onvergetelijk werd? En wat deed Louis allemaal om in 2014 iets te presteren wat niemand voor mogelijk hield? Het zijn deze verhalen die in detail worden verteld door de sterren van toen.

© Prime Video

THE PEOPLE WE HATE AT THE WEDDING

Vanaf 18 november

In de hilarisch grappige komedie The People We Hate at the Wedding worden de niet functionerende Amerikaanse broers en zussen Alice (Kristen Bell) en Paul (Ben Platt), samen met hun altijd optimistische moeder (Allison Janney), uitgenodigd op de Britse bruiloft van hun vervreemde halfzus Eloise (Cynthia Addai-Robinson) als een kans voor hen om opnieuw contact te maken als – min of meer – volwassenen, en te leren van elkaar te houden zoals ze dat ooit deden.
Met in de hoofdrollen Allison Janney, Kristen Bell, Ben Platt, Cynthia Addai-Robinson, Dustin Milligan, Isaach De Bankolé, Karan Soni, Tony Goldwyn, Jorma Taccone, Julian Ovenden en John McMillan.

GOOD NIGHT OPPY

Vanaf 23 november

Good Night Oppy vertelt het waargebeurde inspirerende verhaal van Opportunity, een rover die naar Mars werd gestuurd voor een missie van 90 dagen, maar uiteindelijk 15 jaar zou overleven. De film volgt de baanbrekende reis van Opportunity op Mars en de opmerkelijke band tussen een robot en de mens op miljoenen kilometers afstand.
Regie: Ryan White en productie: Jessica Hargrave, Darryl Frank, Justin Falvey, Brandon Carroll en Matthew Goldberg.

MEET CUTE

Vanaf 24 november

Wanneer Sheila en Gary elkaar ontmoeten, is het liefde op het eerste gezicht – totdat blijkt dat hun magische afspraakje helemaal niet het lot was. Sheila heeft een tijdmachine en ze worden keer op keer verliefd. Maar wanneer de perfecte nacht nog niet genoeg is, reist Sheila naar Gary’s verleden om hem te veranderen in de perfecte man.
Met in de hoofdrollen: Kaley Cuoco, Pete Davidson, Kevin Corrigan, Deborah S. Craig

© Prime Video

Bron en foto © Prime VideoVorig artikelBoomerang highlights november 2022
Volgend artikelVideoland releases november 2022