Home Releases Prime Video nieuwe releases – juli 2022

Prime Video nieuwe releases – juli 2022

© Prime Video

Dit zijn de nieuwe releases van Prime Video voor juli 2022

THE TERMINAL LIST

Vanaf 1 juli

Gebaseerd op de bestseller van Jack Carr, volgt The Terminal List James Reece (Chris Pratt) nadat zijn hele peloton Navy SEALs in een hinderlaag is gelopen tijdens een geheime missie. Reece keert terug naar huis met tegenstrijdige herinneringen aan de gebeurtenis en vragen over zijn betrokkenheid. Maar als er nieuw bewijsmateriaal aan het licht komt, ontdekt Reece dat duistere krachten hem tegenwerken, waardoor niet alleen zijn leven in gevaar komt, maar ook dat van degenen van wie hij houdt. 

De serie wordt geproduceerd door Chris Pratt en Jon Schumacher via Indivisible Productions, Antoine Fuqua via Fuqua Films (The Equalizer, Training Day), en schrijver/showrunner David DiGilio. Auteur Jack Carr is uitvoerend producent, net als schrijver Daniel Shattuck. The Terminal List is een coproductie van Amazon Studios en Civic Center Media in samenwerking met MRC Television.

JAMES MAY OUR MAN IN ITALY

Vanaf 15 juli

In de nieuwste aflevering van James’ ‘Our Man In’-serie voor Prime Video, brengt James zijn originele perspectief naar Italië. Hij reist door de lengte en breedte van één van zijn favoriete landen om de geschiedenis, landschappen, tradities en nog veel meer van het land te verkennen.
Van de Siciliaanse hoofdstad Palermo tot de toppen van de Dolomieten, James verkent de cultuur, eten, industrie en zelfs een beetje sport, allemaal tegen de achtergrond van van ’s werelds meest adembenemende landschappen. Kan een onhandige, Britse vent van middelbare leeftijd de geheimen van ‘la dolce vita’ ontdekken?

DON’T MAKE ME GO 

Vanaf 15 juli

Wanneer alleenstaande vader Max (John Cho) ontdekt dat hij een terminaal ziek is, besluit hij om te proberen alle jaren van liefde en steun die hij helaas moet gaan missen met zijn tienerdochter Wally (Mia Isaac) te beleven in de korte tijd die hij nog met haar heeft. Met de belofte van langverwachte rijlessen, overtuigt hij Wally om hem te vergezellen op een road trip van Californië naar New Orleans voor zijn 20e college reünie, met het doel om haar te herenigen met haar moeder die hen lang geleden verliet. De emotionele reis, Don’t Make Me Go verkent de onbreekbare, eeuwige band tussen een vader en dochter.  

Bron en foto © Prime Video

Vorig artikelE_Oranje plaatst zich voor de FIFAe Nations Cup
Volgend artikelDe Grootste Vrijmibo van Nederland door Qmusic-dj’s Tom & Bram