Home Releases Prime Video nieuwe releases – juli 2022

Prime Video nieuwe releases – juli 2022

© Prime Video

Dit zijn de nieuwe releases van Prime Video voor juli 2022

THE TERMINAL LIST

Vanaf 1 juli

Gebaseerd op de bestseller van Jack Carr, volgt The Terminal List James Reece (Chris Pratt) nadat zijn hele peloton Navy SEALs in een hinderlaag is gelopen tijdens een geheime missie. Reece keert terug naar huis met tegenstrijdige herinneringen aan de gebeurtenis en vragen over zijn betrokkenheid. Maar als er nieuw bewijsmateriaal aan het licht komt, ontdekt Reece dat duistere krachten hem tegenwerken, waardoor niet alleen zijn leven in gevaar komt, maar ook dat van degenen van wie hij houdt. 

De serie wordt geproduceerd door Chris Pratt en Jon Schumacher via Indivisible Productions, Antoine Fuqua via Fuqua Films (The Equalizer, Training Day), en schrijver/showrunner David DiGilio. Auteur Jack Carr is uitvoerend producent, net als schrijver Daniel Shattuck. The Terminal List is een coproductie van Amazon Studios en Civic Center Media in samenwerking met MRC Television.

DONNIE SPECIAAL

Vanaf 14 juli

Rapper Donnie’s grootste droom is het om eigen snackbar te hebben. In Donnie Speciaal onderzoekt hij hoe haalbaar deze droom is. Samen met regelneef Dennis stort Donnie zich in de wereld van bakwanden, snacktrends, smaaktests en geschikte pandjes. Donnie ontwikkelt zijn eigen snacks met Pierre Wind, ontwerpt kleding met Willie Wartaal en de droom komt steeds dichterbij.

JAMES MAY OUR MAN IN ITALY

Vanaf 15 juli

In de nieuwste aflevering van James’ ‘Our Man In’-serie voor Prime Video, brengt James zijn originele perspectief naar Italië. Hij reist door de lengte en breedte van één van zijn favoriete landen om de geschiedenis, landschappen, tradities en nog veel meer van het land te verkennen.
Van de Siciliaanse hoofdstad Palermo tot de toppen van de Dolomieten, James verkent de cultuur, eten, industrie en zelfs een beetje sport, allemaal tegen de achtergrond van van ’s werelds meest adembenemende landschappen. Kan een onhandige, Britse vent van middelbare leeftijd de geheimen van ‘la dolce vita’ ontdekken?

DON’T MAKE ME GO 

Vanaf 15 juli

Wanneer alleenstaande vader Max (John Cho) ontdekt dat hij een terminaal ziek is, besluit hij om te proberen alle jaren van liefde en steun die hij helaas moet gaan missen met zijn tienerdochter Wally (Mia Isaac) te beleven in de korte tijd die hij nog met haar heeft. Met de belofte van langverwachte rijlessen, overtuigt hij Wally om hem te vergezellen op een road trip van Californië naar New Orleans voor zijn 20e college reünie, met het doel om haar te herenigen met haar moeder die hen lang geleden verliet. De emotionele reis, Don’t Make Me Go verkent de onbreekbare, eeuwige band tussen een vader en dochter.  

PAPER GIRLS


Vanaf 29 Juli 2022

De serie Paper Girls is gebaseerd op de comics geschreven door Brian K. Vaughan en geïllustreerd door Cliff Chiang met in de hoofdrollen Camryn Jones, Riley Lai Nelet, Sofia Rosinsky, en Fina Strazza. In de vroege ochtenduren na Halloween 1988 zijn vier krantenbezorgsters Erin, Mac, Tiffany en KJ op hun bezorgroute als ze verstrikt raken in het kruisvuur van strijdende tijdreizigers, waardoor hun leven voorgoed een andere wending krijgt. Ze worden naar de toekomst getransporteerd en ze moeten een manier zien te vinden om terug te keren naar het verleden, een reis die hen oog in oog brengt met de volwassen versies van henzelf. Terwijl ze zich verzoenen met het feit dat hun toekomst heel anders is dan dat ze zich als 12-jarige voorstelden, worden ze opgejaagd door een militante groep tijdreizigers die bekend staat als de Old Watch, die tijdreizen verboden hebben om aan de macht te blijven. Om te overleven moeten de meisjes hun verschillen overwinnen en leren om elkaar, en zichzelf, te vertrouwen.

ANDERE RELEASES IN JULI

Halloween Kills – 02.07.2022
Last Night in Soho – 07.07.2022
How It Ends – 20.07.2022
Anything’s Possible – 22.07.2022
House of Gucci – 24.07.2022

Bron en foto © Prime Video

Vorig artikelPZTV: Bon Bini Holland 3 premiére + WIN Bioscoopkaarten!
Volgend artikel#NewOnNetflix BE/NL – Juli 2022