Home Releases Prime Video nieuwe releases – April 2022

Prime Video nieuwe releases – April 2022

© Amazone Prime Video

Dit zijn de nieuwe release van Prime Video voor April 2022

The Contractor 

Vanaf 1 april

Chris Pine speelt de hoofdrol in de actievolle thriller als Special Forces sergeant James Harper, die onvrijwillig ontslagen wordt uit uit het leger waardoor zijn pensioen wordt geschrapt. In de schulden, zonder opties en wanhopig om voor zijn gezin te zorgen, sluit Harper een contract met een ondergrondse privé militaire eenheid. Wanneer de allereerste opdracht misloopt, slaat de elite soldaat op de vlucht. Gevangen in een gevaarlijke samenzwering, is hij vastberaden om lang genoeg in leven te blijven om thuis de echte motieven te onthullen van degenen die hem verraden hebben.

Met Chris Pine, Kiefer Sutherland, Ben Foster, Gillian Jacobs en Eddie Marsan in de hoofdrollen.

De Kraak


Vanaf 8 april

In deze Vlaamse thrillerserie vol spanning en actie leeft de verlegen maar geniale computernerd Jeremy Peeters in de perfecte anonimiteit en is nog nooit met justitie in aanraking gekomen. Maar wanneer de 20-jarige IT-student een hackerswedstrijd wint, vraagt een oplichtersbende hem om een internationale bank digitaal te kraken. Met zijn hulp willen ze de grootste bankroof aller tijden plegen en 350 miljoen euro buitmaken. Voor hij het goed en wel beseft, zit Jeremy in een rollercoaster van intriges, misleiding, geld en geweld. Want wanneer de dag van de overval nadert, blijkt dat iedereen zo zijn eigen plan heeft. Vanaf vrijdag 8 april wekelijks om 20.30 uur bij Veronica en is direct na de uitzending op tv ook op Prime Video te bekijken.

Met in de hoofdrol Tijmen Govaerts, Gene Bervoets, Koen De Graeve, Joren Seldeslachts, An Miller, Hilde De Baerdemaeker, Ella-June Henrard, Chris Thijs, Manuel Broekman en Dirk van Dijck

© Amazon Prime Video

All The Old Knives


Vanaf 8 april

Wanneer de CIA ontdekt dat één van haar agenten informatie heeft gelekt die aan meer dan 100 mensen het leven heeft gekost, krijgt oud-agent Henry Pelham (Chris Pine) de opdracht om onder zijn voormalige collega’s op het bureau in Wenende mol uit te roeien. Zijn onderzoek brengt hem van Oostenrijk naar Engeland naar Californië, waar hij wordt herenigd met zijn voormalige collega en ex-minnares Celia Harrison (Thandiwe Newton). Het duo wordt gedwongen de grenzen tussen beroep en passie te laten vervagen in dit meeslepende verhaal over wereldwijde spionage, morele ambiguïteit en dodelijk verraad. De film is geregisseerd door de bejubelde Deense regisseur Janus Metz en geschreven door Olen Steinhauer.


Geregisseerd door Janus Metz
Scenario door Olen Steinhauer
Gebaseerd op het boek van Olen Steinhauer
Met in de hoofdrollen Chris Pine, Thandiwe Newton, Laurence Fishburne, en Jonathan Pryce

Outer Range


Vanaf 15 april

Outer Range draait om Royal Abbott (Josh Brolin), een rancher die vecht voor zijn land en familie, wanneer hij een ondoorgrondelijk mysterie ontdekt aan de rand van Wyoming’s wildernis. Een spannende Western familiesaga met een vleugje wrange humor en bovennatuurlijk mysterie, Outer Range onderzoekt hoe we worstelen met het onbekende. Aan het begin van de serie zijn de Abbotts bezig met de verdwijning van schoondochter Rebecca. Ze worden nog verder op de rand van de afgrond geduwd wanneer de Tillersons (de opzichtige eigenaars van de naburige op winst beluste ranch) hun land willen inpikken. Een vroegtijdige dood in de gemeenschap zet een keten van spannende gebeurtenissen in gang, en schijnbaar kleine stad en grond gerelateerde problemen komen tot een hoogtepunt met de komst van een mysterieuze zwarte leegte in de westelijke weide van de Abbotts. Royal vecht om zijn familie te beschermen en door zijn ogen zien we hoe de tijd geheimen uit het verleden en verontrustende mysteries bevat.


Outer Range heeft in de hoofdrol, de voor een Oscar-genomineerde, Josh Brolin en heeft een ensemblecast van bekroond en baanbrekend talent, waaronder Imogen Poots, Lili Taylor, Tamara Podemski, Lewis Pullman, Tom Pelphrey, Noah Reid, Shaun Sipos, Isabel Arraiza, Olive Abercrombie, en Will Patton. Outer Range komt van bedenker en uitvoerend producent Brian Watkins, met uitvoerende producenten Zev Borow, Heather Rae, Josh Brolin, Robin Sweet, Lawrence Trilling, Amy Seimetz, Tony Krantz, en Plan B. Uitvoerende producenten voor Plan B Entertainment zijn Dede Gardner, Jeremy Kleiner, en Brad Pitt.

Bang Bang Baby S1


Vanaf 28 april

De serie draait om Marisa Merico, die op 15-jarige leeftijd haar huis verlaat om haar vader te zoeken, die ze al meer dan tien jaar niet meer heeft gezien. Marisa’s zoektocht leidt haar naar Milaan, waar ze wordt verwelkomd door haar vervreemde familie, maar ontdekt dat die behoort tot de beruchte ‘Ndrangheta’-bende. De bende, aangevoerd door Marisa’s grootmoeder, is een van de machtigste, gewelddadigste en meest gevreesde groepen in Italië. Verleid door het gevoel erbij te horen, raakt Marisa verwikkeld in een leven van lucratieve en gewelddadige georganiseerde misdaad. Gebaseerd op waargebeurde feiten.

Met in de hoofdrol Arianna Becheroni, Antonio Gerardi en Dora Romano.

ANDERE RELEASES PRIME VIDEO APRIL


Cypher – 08.04.2022
Another Round (Druk) – 15.04.2022
Undone S2 – 29.04.2022

Bron en foto © Amazon Prime Video

Vorig artikelReleases Pathé April 2022
Volgend artikelOnePlus Buds Pro in Radiant Silver vanaf vandaag beschikbaar op oneplus.com