Home Releases Nieuwe releases op Prime Video in Maart 2023

Nieuwe releases op Prime Video in Maart 2023

PERFECT ADDICTION

Dit zijn de nieuwe releases van Prime Video voor maart 2023. Check de diverse trailers!

ALL IN: TEAM JUMBO-VISMA

Vanaf 1 maart

Voor de zesdelige sport documentaireserie All-in: Team Jumbo-Visma is, de volgens UCI ranking beste wielerploeg ter wereld, een jaar lang achter de schermen gevolgd. In het ongekende succesjaar 2022, waarin de ploeg de Tour de France wint, is niets verborgen gebleven voor de camera’s, wat een unieke inkijk geeft in de succesformule van de wielerploeg. In de sportdocumentaireserie, geproduceerd door Southfields Stories, zien we de kopmannen Wout van Aert, Tom Dumoulin, Jonas Vingegaard en Primoz Roglic niet alleen op de fiets en rondom de koers, maar ook in hun privéleven. Het resulteert in een onthullend document waarin niets geheim blijft. De felle discussies in de bus, twijfels op de hotelkamer, de pijn van verliezen en de zoete smaak van winnen: alles is in beeld.

All-in: Team Jumbo-Visma is een sport documentaireserie over vriendschap, teamspirit, twijfels, de pijn van het vallen en de vreugde van het opstaan. All-in: Team Jumbo-Visma is geproduceerd door Southfields Stories. Auteur Frank Heinen heeft actief meegeschreven aan de serie. Ook komen onafhankelijke experts aan het woord, zoals wielerjournalisten en voormalig topwielrenner Tom Boonen.

DAISY JONES & THE SIX

Vanaf 3 maart

Daisy Jones & The Six, gebaseerd op de bestseller van Taylor Jenkins Reid, is een muzikale dramaserie over de opkomst en het verval van een beroemde rockband. In 1977 stonden Daisy Jones & The Six aan de top van de wereld. Met twee charismatische zangeressen aan het hoofd – Daisy Jones (Riley Keough) en Billy Dunne (Sam Claflin) – is de band opgeklommen van anonimiteit naar wereldfaam. En vervolgens, na een uitverkochte show in Chicago’s Soldier Field, stopten ze ermee. Nu, tientallen jaren later, stemmen de bandleden er eindelijk mee in om de waarheid te onthullen. Dit is het verhaal van hoe een iconische band implodeerde op zijn hoogtepunt.
 
In de serie spelen Riley Keough als Daisy Jones, Sam Claflin als Billy Dunne, Camila Morrone als Camila Dunne, Will Harrison als Graham Dunne, Suki Waterhouse als Karen Sirko, Josh Whitehouse als Eddie Roundtree, Sebastian Chacon als Warren Rojas, Nabiyah Be als Simone Jackson en Tom Wright als Teddy Price, met een speciaal gastoptreden van Timothy Olyphant als Rod Reyes.

LA COURSE

Vanaf 13 maart

In de vierdelige serie La Course wordt het vrouwenteam SD Worx gevolgd tijdens de Tour de France. In 2022 wordt na jaren afwezigheid de Tour de France voor vrouwen gereden, dit is een mijlpaal. Het Belgisch/Nederlandse team SD Worx gaat met een ijzersterke ploeg naar Frankrijk en dus ook met huizenhoge verwachtingen naar Parijs. De start is op de Champs Elysees in Parijs en de aankomst 8 dagen later op la Planche des Belles Filles. Vanaf dag één wordt er bikkelhard gestreden voor de etappewinst; de gele-, de groene- en de bolletjestrui.

VAN A NAAR ONBEKEND

Vanaf 14 maart

De Bankzitters, wereldberoemd op YouTube, reizen in ‘Van A naar Onbekend’ naar de verste uithoeken ter wereld. Elke aflevering beginnen ze in een nieuw land aan een gloednieuw avontuur, en gaan ze op zoek naar hints die ze zal leiden naar een verrassing op een onbekende locatie. 
De Bankzitters zijn: Koen van Heest, Robbie van de GraafMatthy het Lam, Raoul de Graaf, Milo ter Reegen

Swarm

Vanaf 17 maart

Amazon Studios heeft de trailer vrijgegeven van de nieuwe serie Swarm, waarvan alle afleveringen op 17 maart exclusief op Prime Video in première gaan in meer dan 240 landen en gebieden wereldwijd. Swarm, van co-creators en executive producers Janine Nabers en Donald Glover, volgt Dre (Dominique Fishback), een geobsedeerde fan van ’s werelds grootste popster die op een onverwachte reis door het hele land vertrekt.

Met Dominique Fishback in de hoofdrol en gaststerren Chlöe Bailey als Dre’s zus Marissa en Damson Idris als Marissa’s vriend Khalid. Andere gaststerren zijn Rickey Thompson, Paris Jackson, Rory Culkin, Kiersey Clemons en Byron Bowers.

Janine Nabers fungeert als showrunner voor de serie en Donald Glover regisseerde de pilot. Stephen Glover, Fam Udeorji, Steven Prinz en Michael Schaefer zijn de uitvoerende producenten. Dominique Fishback dient ook als producent. Swarm komt van Amazon Studios en Gilga.

WOLFPACK

Vanaf 18 maart

Een zesdelige documentaireserie over een van ’s werelds meest succesvolle wielerploegen in de geschiedenis: Quick-Step Alpha Vinyl. 

Wolven jagen altijd in roedels: wat in 2012 begon als een inside joke werd al snel de handelsnaam van de meest succesvolle wielerploeg aller tijden, de Wolfpack van Quick-Step Alpha Vinyl. Het gerenommeerde Belgische productiebedrijf Woestijnvis werd gedurende het hele wielerseizoen van 2022 bij de ploeg betrokken. Ze legden niet alleen de hoogte- en dieptepunten vast van belangrijke renners als Remco Evenepoel, Julian Alaphilippe, Fabio Jakobsen en Mark Cavendish; ze juichten en zuchtten ook met medewerkers, ploegleiders en managers.

Het resultaat is een meeslepende zesdelige serie die kijkers verwelkomt in het peloton en hen leidt door wedstrijden en trainingen, bergetappes en massasprints, langs hotelkamers, teambussen en auto’s naar de essentie van een van ’s werelds sterkste concurrerende wielerploegen.

PANDULORIA

Vanaf 22 maart

In de Nederlandse serie Panduloria wordt het Gilde van de Gulden Draeck gevolgd, een gezelschap van avonturiers in het land Panduloria. Ze zijn vernoemd naar Den Gulden Draeck, de herberg waar ze wekelijks vergaderen. Vanuit de herberg vertrekken ze elke week naar een ver gebergte, moeras of bos, op zoek naar magische objecten of legendarische schatten. Ze verdienen hun geld met het bevrijden van prinsessen, het verkopen van de schatten die ze vinden (of… stelen), of worden ingehuurd door een regent van Panduloria voor een speciale missie. Maar die avonturen, die ziet de kijker niet, die ziet alleen…de vergaderingen. Elke week komen samen in de herberg en evalueren ze het laatste avontuur. Als het aan voorzitter Theuderic ligt verloopt zo’n vergadering soepeltjes, ordentelijk en keurig volgens de regels. Maar elke vergadering van het Gilde van de Draeck wordt hoe dan ook altijd – om in Theuderic’s woorden te blijven – een janboel.

In Panduloria spelen Emilio Guzman als Jörgen, Jan-Paul Buijs als Theuderic, Alex Ploeg als Donwald, Korneel Evers als Cornolas, Henry van Loon als Proculus de Pastelkleurige, Alex Klaassen als Hubrecht, Wimie Wilhelm als Nanette, Georgina Verbaan als Alfrida, Jennifer Hoffman als Pricsilladriël, Meral Polat als Griselda, Sanne Franssen als Fiorella, Kim Schuddeboom als Bertruda, Myrthe Huber als Jörgen

PERFECT ADDICTION

Vanaf 24 maart

MMA-trainer Sienna Lane (Kiana Madeira) dacht dat ze eindelijk haar leven op orde had: een mooi appartement, haar droombaan en Jax ( Matthew Noszka), de liefde van haar leven. Jax en Sienna leken een onbreekbaar koppel te zijn. Sienna trainde Jax om de ultieme MMA underground kampioen te worden. Alles voelde perfect … totdat het mis ging, toen ze Jax betrapte op het vreemdgaan met haar jongere zusje.

Geconfronteerd met het ultieme verraad van haar vriend en zusje, zint Sienna op wraak en wil Jax raken waar het het meeste pijn doet: in de ring. De perfecte gelegenheid doet zich voor in de vorm van Kayden Williams (Ross Butler). Kayden is humeurig en ongedisciplineerd, maar zonder twijfel een geweldige vechter. Kayden en Sienna beseffen al snel dat ze, om hun doelen te bereiken, moeten samenwerken om Jax in de ring te verslaan. Maar als Sienna en Kayden buiten de ring nader tot elkaar komen, wordt de weg naar de kampioenstitel iets ingewikkelder.

THE POWER

Vanaf 31 maart

The Power is onze wereld, op een onverwachte natuurlijke wending na. Plotseling, en zonder waarschuwing, ontwikkelen tienermeisjes de kracht om anderen te elektrocuteren. De serie toont een cast van opmerkelijke personages van Londen tot Seattle, van Nigeria tot Oost-Europa, terwijl The Power zich ontwikkelt door een tinteling in de sleutelbeenderen van tieners tot een volledige omkering van de machtsbalans in de wereld.

In de serie speelt Toni Collette de hoofdrol als burgemeester Margot Cleary-Lopez, naast John Leguizamo als Rob Lopez, Auli’i Cravalho als Jos Cleary-Lopez, Toheeb Jimoh als Tunde Ojo, Josh Charles als Daniel Dandon, Eddie Marsan als Bernie Monke, Ria Zmitrowicz als Roxy Monke, Zrinka Cvitešić als Tatiana Moskalev, Halle Bush als Allie Montgomery, en meer.

Bron en foto © Prime Video

Vorig artikelDisney+: Highlights Maart 2023 BeNeLux
Volgend artikelVideoland releases maart 2023